Azt olvastam a homeopátiás bogyókról hogy nem szabad kézzel hozzáérni. De akkor hogyan nyúljak hozzá? Ti hogyan vettétek be?
Nahát ezt nem is tudtam! Én mindíg a tenyerembe tekergettem bele. Miért nem szabad? Mostantól én sem fogom fogdosni.
21 hetes kismami
Bizony nem szabad, nagyon oda kell figyelni, mert elveszti a hatóanyagát. Nem szabad közvetlen napfénynek, magas hőhatásnak kitenni, fém kanállal vagy bármilyen fém eszközzel hozzáérni a bogyókhoz, elektromos vagy mágneses kisugárzással rendelkező eszközök, gépek közelében tartani, így pl táskában nem szabad mobil, bankkártya mellé vagy közelébe tenni.
Nem szabad mentolos rágót, fogkrémet használni minimum 1 órával a bogyó bevétele előtt és után.
Ha minden előírás be van tartva, csak akkor hat.
Az első válaszoló jól írta, valóban a kupakból érdemes a szájba önteni, óvakodni kell attól, hogy nyál kerüljön a kupakra.
egy homeopata orvos
Itt egy video a tubusok használatáról:
A harmadik vagyok.
Nagyon szívesen.
Este még eszembe jutott, hogy nem írtam: enni, inni is a bogyó bevétele előtt és után 1 órán át nem lehet, mivel a nyálból szívódik fel. A bogyót a nyelv alá téve kell elolvasztani és nem úgy elszopogatni mint egy sima cukrot.
Ha babának adjátok, akkor kicsi hideg(!)vízben műanyag kanálban olvasszátok fel és úgy öntsétek vagy injekciós tubussal adagoljátok a szájába.
Még ennyi maradt ki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!