Kismamák ti nem féltek hogy most már mi is elkapjuk a sertésinfluenzát? Hogyan lehetne ez ellen védekezni? Tudtátok hogy elért Magyarországra is?
Figyelt kérdés
Most mondták be a híradóba.Eddig is rettegtem hogy elnekapjam de hogy már elért ide is már kész káosz.2009. máj. 29. 18:23
21/23 A kérdező kommentje:
Igen ilyen józan válaszra vártam de nincs senkivel sem semmi bajom egyébként!!!Köszi mindenkinek!!!
2009. máj. 29. 20:38
22/23 anonim válasza:
Az mindig is igaz, hogy a média felfújja a dolgokat, mert ök így tudják eladni az újságokat. Jó ha tudjátok, hogy nem egy ember hal meg évente a "normál" influenza járványban is, ez leginkább idöseket és legyengült immunrendszerüeket érinti. A madárinfluenzánál is azt mondták a médiában, hogy olyan lesz, mint a spanyol nátha, és hányan fogunk töle elpatkolni, aztán még azóta is élünk :-))) Én a munkámból kifolyólag rendszeresen vagyok a médiával kapcsolatban, és tudom, hogy a nagy szenzációs hírekböl mindig le kell vonni legalább 30 %-ot, hogy a valóságot megközelítsd! A többi csak cirkusz, mert ha mindenki retteg már a címlapsztori elolvasásától, akkor nagyobb valószínüséggel veszi meg az újságot, mintha egy érdektelen, mindennapos ügyröl lenne szó...!!!! Èn amúgy személy szerint egy vágóhídon dolgozom hatósági állatorvosként, ahol napi 3 ezer sertést vágnak, ezen kívül 28. hetes terhes vagyok, de félni nem félek!!!
23/23 anonim válasza:
Na jó látom előre sorsomat hogy lepontoztok!
Én is kismama vagyok 12hetes... És én nem félek. Persze ott van a mi van ha... De szerintem többet ártasz a picidnek azzal hogy feleslegesen stresszeled magad. Te írtad "nem félek,rettegek". Ráadásul én Egerben élek ahol megjelent a vírus... És mégsem paráztatom magam azzal hogy majd biztos el fogom kapni. Tehetsz te akármit , ha elkapod ígyis úgyis elkapod ha meg nem akkor nem. Bár szerintem is túl van ez fújva a média által. Pl- a madárinfluenza is mennyire világvégejósló hangulatban telt. Az is elérte Mo.t és lám mégis itt vagyunk. Én nem fogom a 9 hónapom azzal tölteni hogy végigaggódjak minden betegséget. Inkább próbálom boldogan tölteni életem legszebb időszakát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!