Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Integrált teszt vagy sem?

Integrált teszt vagy sem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, 18 hetes km vagy vagyok. Voltam kórházi genetikai uh-on. Rendben volt minden. Voltam fizetős kombinált teszten a 13. héten. Rendben találtak minden eredményt - egy nagyon neves genetikus csinálta az uh-ot. A 16. heti véreredményem is jó lett. Az AFP eredményem szintén. 28 éves vagyok, a családban nincs és nem is volt genetikai rendellenesség, szellemi fogyatékosság.

Szerintetek az integrált tesztbe érdemes pénz fektetnem? vagy ennyire nem kell paráznom? A családom szerint nem kell, fordítsam másra a pénzt, és én is tudom, hogy babával minden rendben.

A nőgyógyászom elmondta, hogy a legbiztosabb vizsgálat a magzatvízvétel. Csak annak van 1% kockázata. A férjem hallani sem akar róla, meg én sem szeretném ha szurkálnának.

Köszi a válaszokat

18 hkm

2012. jan. 26. 08:43
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia, Szerintem is fölösleges! bebizonyosodott többször is, minden ok :)

én is voltam genetiaki, fizetős teszten. nagyon szuper helyen. nálunk volt is beteg a családban! de most, hogy jók voltak az eredmények, nem izgulok:)

szerintem te se tedd ezt:)

üdv:15.hetes km:)

2012. jan. 26. 09:02
 2/4 anonim ***** válasza:
Nincs rá szükséged!! Ha baj lenne, akkor az már valahol kibukott volna ! A magzatvíz vételt meg felejtsd el! Annak nagyobb a kockázata jelen pillanatban, mint, hogy beteg lenne a gyerek! Meg, ha túlhordod, akkor úgyis csinálnak, épp elég lesz akkor a bökdösés.
2012. jan. 26. 09:04
 3/4 anonim ***** válasza:
Az integrált tesztről már lecsúsztál. Az első vért 11-13. hétig kell levenni.
2012. jan. 26. 11:33
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia!37 éves vagyok, a második babámat várom.Korom miatt elküldtek genetikára, de mivel az eredményeim jók voltak, így nem volt szükséges a méhlepényből mintát venni.Szerintem, ha eddigi eredményeid jók voltak felesleges pénzt pazarolnod újabb kombinált tesztre.
2012. jan. 26. 17:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!