Integrált teszt vagy sem?
Sziasztok, 18 hetes km vagy vagyok. Voltam kórházi genetikai uh-on. Rendben volt minden. Voltam fizetős kombinált teszten a 13. héten. Rendben találtak minden eredményt - egy nagyon neves genetikus csinálta az uh-ot. A 16. heti véreredményem is jó lett. Az AFP eredményem szintén. 28 éves vagyok, a családban nincs és nem is volt genetikai rendellenesség, szellemi fogyatékosság.
Szerintetek az integrált tesztbe érdemes pénz fektetnem? vagy ennyire nem kell paráznom? A családom szerint nem kell, fordítsam másra a pénzt, és én is tudom, hogy babával minden rendben.
A nőgyógyászom elmondta, hogy a legbiztosabb vizsgálat a magzatvízvétel. Csak annak van 1% kockázata. A férjem hallani sem akar róla, meg én sem szeretném ha szurkálnának.
Köszi a válaszokat
18 hkm
Szia, Szerintem is fölösleges! bebizonyosodott többször is, minden ok :)
én is voltam genetiaki, fizetős teszten. nagyon szuper helyen. nálunk volt is beteg a családban! de most, hogy jók voltak az eredmények, nem izgulok:)
szerintem te se tedd ezt:)
üdv:15.hetes km:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!