Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Normális a szédülés a 10. hétben?

Normális a szédülés a 10. hétben?

Figyelt kérdés
Felállásnál, hirtelen mozdulatoknál, néha egy nagyobb orrfújásnál is. Eddig soha nem szédültem. Más is van így? Van rá valami házi praktika amivel meg lehet előzni?
2012. jan. 25. 21:13
 1/4 A kérdező kommentje:

Van amikor csak fekszem és ha becsukom a szemem forog velem a világ mintha be lennék rúgva.

(ez kimaradt)

2012. jan. 25. 21:14
 2/4 anonim ***** válasza:

normális.

a vérnyomásodat ellenőrizd rendszeresen ,attól lehet.

2012. jan. 25. 21:18
 3/4 anonim ***** válasza:

Az elején elég sűrűn, de még most, a 20. héten is néha előfordul.

Úgymond normális, igen.

Este próbálj meg lefeküdni hamarabb, nappal pedig megengedett a többszöri kávéfogyasztás, mert ilyenkor sokszor és hirtelen leesik a vérnyomás.

Nyugodt babavárást! : )

2012. jan. 25. 21:19
 4/4 anonim ***** válasza:
Én az első hetekben szédültem enyhén, de nem ilyen kifejezetten, ahogy te írod, hogy forog a világ, stb. Szerintem a lehető leghamarabb beszéld meg az orvossal, az a megnyugtató, ha ő mondja, el a véleményét erről.
2012. jan. 25. 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!