Kinek milyen tippje van szédülés ellen?
Figyelt kérdés
Reggel mikor felkelek szó szerint forog velem a szoba,nagyon durván rosszul vok, iszonyatos erős hányinger kínoz, náthás is vok most és még szédülök is.szét vagyok csúszva csajok nagyon! 7 hkm2011. dec. 22. 09:41
1/6 anonim válasza:
Én megkérdezném a védőnőmet erről, mert nekem például alacsony vérnyomástól volt iszonyú komoly szédülésem. Felkelni sem tudtam az ágyból, mert elestem volna. Szóval járj utána, mi okozza, mert akkor könnyebben tudsz ellene tenni. Ihatsz tejeskávét, teát és sok vizet, az is sokat segít.
2/6 anonim válasza:
a szédülés nem a terhesség velejárója. Nem alacsony nagyon a vérnyomásod?
3/6 anonim válasza:
A terhesség alatt sok kismamának alacsony a vérnyomása, tehát összefügghet ez éppen a terhességeddel, de meg kell méretned, hogy tudd kezelni.
4/6 A kérdező kommentje:
Van itthon vérnyomásmérőnk! Normális a vérnyomásom 128. a pulzusom is: 90. Pont akkor megmértem reggel, mikor ez a szédülés volt. Most már kicsit jobb de alapvetően mosott kaki vagyok. Nekem a dokim azt mondta, hogy a szédülés a terhesség egyik tünete. Sőt vannak akik még el is ájulnak, de azért az ritka állítólag!Mindegy az is lehet, hogy csak rosszul feküdtem vagy ilyesmi. azért köszi!
2011. dec. 22. 10:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!