Masnak is mondta mar a dokija, hogy nagyon gyors szülese varhato? Es ha igen, akkor ez be is igazolodott?
Nekem sajnos nem igazolodott be :( , pedig azt mondta a nogyogyasz. Sot a szuloszoban a nover annyit mondott, hogy 5-10 percen belul meglesz a baba. Hat, ehhez kepest nehez szulesem volt, delutan indult be, este toltak ki a szuloszobarol.
Ugyhogy nem lehet megjosolni.
Kivanom, hogy gyors szulesed legyen, keves fajdalommal!
Nekem sem jött be, pedig azt mondták, h hamarabb jön, gyors és könnyű szülés lesz, mert szépen beékelődött, rövidült a méhnyakam, nyílt a méhszájam, kicsi volt a lánykám buksija.
Ehhez képest 40 + 2 hétre született, 18 óra vajúdás után végül császárral.
Több szerencsét, jó egészséget kívánok!
7 hós baba anyukája
Nekem pont ugyanezt mondta a dokim, mint Neked. Ahogy megéreztem az első biztos fájást, azonnal indultunk. De az szinte nem is volt fájás, csak 20 percenként enyhe összehúzódás és fájt egy picit a derekam. Ebből 2-őt vártunk meg, már kocsiba is ültünk. A kórház 20 perc autóút volt, a kocsiban ezek a gyenge fájások már 3 percenként jöttek. Mire felértünk a szülészeti osztályra és megvizsgált az ügyeletes szülésznő, már majdnem eltűnt a méhszáj és 20 perc múlva ott szuszogott rajtam a 4300 g-mos fiunk.
Most ha ennél gyorsabb szülés lesz, akkor lehet az autóban érkezik meg a pici vagy még nem is tudom hogy legyen.
12 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!