Normális ez még a 12. hétben?
Örülj neki, hogy nem társul non-stop hányingerrel. :o)
Én harmadik babával így jártam, a 18. hétig tartott, 48 kg-ra fogytam.
Szia!
Az első gyermekemnél 86 kg. al kezdtem a terhességet, 12. hétre 78 lettem, mert nem volt semmi étvágyam. hányni nem hánytam csak elvétve, de volt, hogy egész nap két almát ettem, azt is a párom tuszkolta belém. 92-vel mentem szülni, és az egész terhesség alatt szinte nem ettem mást, csak gyümölcsöt, meg zöldséget. Ne aggódj, minden rendben lesz! Kellemes babavárást!
Szia! Nekem az első tünetek között volt az étvágytalanság, én sem voltam vékony (kb.82 kg),de ezidáig (A 29.hétben vagyok) nem híztam,sőt csak fogytam!! A babával minden rendben,teljesen megfelelően fejlődik,szerintem a rám rakódott "duciságból" fogyasztott sokat.:-)
Kb. a 20.héttől tudtam rendesen enni,de ez mostanáig tartott,mert ismét étvágytalan lettem. Ahogy egyre jobban nő a baba,egyre jobban nyomja a gyomrom,és savasodok is :-(
Én is így voltam vele, csak én a 16. hétig mindentől öklendeztem, és én is fogytam. Továbbra sem kívánok úgy igazán semmit, jóformán muszájból eszek :)
24 hetes vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!