Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » A 7. hétben vagyok most mit...

A 7. hétben vagyok most mit csináljak?

Figyelt kérdés
A nőgyógyász Augmentint írt fel Baktérium miatt, 1-et beszedtem, kb 1 fél órája, és csak most olvastam hogy ez penicilin amire érzékeny vagyok, most mit tegyek még nem jelentkezett mellék hatás, járt már így valaki? Ugye nem lesz baja a babának?
2012. jan. 20. 21:42
 1/9 anonim ***** válasza:
41%

Hívd fel az ügyeletet és kérj ott tanácsot, itt senki se orvos.

Ha pedig valaki mégis az, nem látod a diplomáját..

2012. jan. 20. 21:44
 2/9 anonim ***** válasza:
Ha most vetted be, próbáld meg kihányni, ha nem megy, hívd fel az ügyeletet, hogy mit tegyél. Az orvosnak szólnod kellett volna erről.
2012. jan. 20. 21:44
 3/9 A kérdező kommentje:
Én szóltam természetesen benne van a leletemben...
2012. jan. 20. 21:49
 4/9 anonim ***** válasza:
Én a helyedben a kórházba telefonálnék.Azért azt hozzátenném,hogy elég figyelmetlen a dokid,ha azok után se tűnt fel neki a penicillin-érzékenységed,hogy szóltál és rajta van a papírodon.Hát,no commnet.Én biztos,hogy dokit váltanék(ám előtte megkérdezném tőle hogyan is gondolta ezt.2 gyerekes
2012. jan. 20. 22:29
 5/9 anonim ***** válasza:
commnet=comment.Azt hiszem fáradok....
2012. jan. 20. 22:30
 6/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Ilyen esetben akár a mentősöktől is kérhetsz tanácsot! Valakit mindenképpen hívj fel!!!

Én is penicillin érzékeny vagyok, nálam hányás+ ájulás egyszerre váltódik ki, így elég veszélyes. :( 7hetesen derült ki a babám, 9 hetesen mentem védőnőhöz aki felvezette mindenhová a penicillint. 10 hetesen kellett visszamennem a dokihoz aki pirossal, hatalmas felkiáltójelet rajzolt a kiskönyvembe! Mikor mentem szülni akkor is rákérdeztek+ látták a könyvemet is. Azután eltelt pár óra, műszak váltás. Megint pár óra (magzatvíz elfolyás után 8 órával) megjelent egy ápoló kis injekcióval, na egyből frászom lett, mert tű iszonyom van, levert a víz. Mielőtt beadta volna (már bennem volt a tű) megkérdezte, hogy ugye nem vagyok allergiás semmire? Mondom de penicillinre. Azt mondta úristen akkor jó, hogy nem adta be!!! Szóval ezzel csak azt akarom neked mondani, hogy MINDIG szólj, hogy penicillin érzékeny vagy!!! Nekem pár másodpercen múlt, hogy nem sürgősségi császárom lett. Persze kaptam más antibiotikumot és egy Piros P betűs karszalagot!

2012. jan. 20. 23:10
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha a kérdés megírása és az eddigi válaszok elolvasásáig nem jelentkezett semmilyen allergiás reakciód, akkor már nem is fog.
2012. jan. 21. 00:42
 8/9 A kérdező kommentje:

Hála Istennek nem jött ki semmilyen tünet, csak nagyon megijedtem, felhívtam a háziorvost aki azt mondta,hogy csak kúra szerűen hat, és hogy egy tablettától nem lesz semmi bajom, csak nyilván ne szedjem tovább...

Mindenesetre nagyon megijedtem...

2012. jan. 21. 11:34
 9/9 anonim ***** válasza:
Legközelebb előbb olvasd el a tájékoztatót mielőtt bevennéd. 11 hetes vagyok és most különösen odafigyelek hogy mit veszek be, nekem is baktériumot találtak a vizeletemben és a doki monural granulátumot írt fel, háromszor is elolvastam mi van benne.
2012. jan. 21. 18:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!