A 7. hétben vagyok most mit csináljak?
Hívd fel az ügyeletet és kérj ott tanácsot, itt senki se orvos.
Ha pedig valaki mégis az, nem látod a diplomáját..
Szia!
Ilyen esetben akár a mentősöktől is kérhetsz tanácsot! Valakit mindenképpen hívj fel!!!
Én is penicillin érzékeny vagyok, nálam hányás+ ájulás egyszerre váltódik ki, így elég veszélyes. :( 7hetesen derült ki a babám, 9 hetesen mentem védőnőhöz aki felvezette mindenhová a penicillint. 10 hetesen kellett visszamennem a dokihoz aki pirossal, hatalmas felkiáltójelet rajzolt a kiskönyvembe! Mikor mentem szülni akkor is rákérdeztek+ látták a könyvemet is. Azután eltelt pár óra, műszak váltás. Megint pár óra (magzatvíz elfolyás után 8 órával) megjelent egy ápoló kis injekcióval, na egyből frászom lett, mert tű iszonyom van, levert a víz. Mielőtt beadta volna (már bennem volt a tű) megkérdezte, hogy ugye nem vagyok allergiás semmire? Mondom de penicillinre. Azt mondta úristen akkor jó, hogy nem adta be!!! Szóval ezzel csak azt akarom neked mondani, hogy MINDIG szólj, hogy penicillin érzékeny vagy!!! Nekem pár másodpercen múlt, hogy nem sürgősségi császárom lett. Persze kaptam más antibiotikumot és egy Piros P betűs karszalagot!
Hála Istennek nem jött ki semmilyen tünet, csak nagyon megijedtem, felhívtam a háziorvost aki azt mondta,hogy csak kúra szerűen hat, és hogy egy tablettától nem lesz semmi bajom, csak nyilván ne szedjem tovább...
Mindenesetre nagyon megijedtem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!