12 hetes vagyok es hamarosan repulni fogok,10 kg os taskat viszek. Ezt felemelhetem es felrakhatom a helyere a repulon?
Ez a te kondidtól függ.
Elsö babánál nagyon vigyáztam, de elötte ülömunkát végeztem.
Most a második babánál 10 kilós nagytesót emelgetek, így 10 kilós táska meg sem kottyan. de van aki 15-20 kilós gyereket is emelget mert neki akkora épp terhesen a nagyobb.
De szerintem ha terhesség elött nem voltál kondiba, vagy is nem emelgettél nehezet, nem sportoltál, ülö munkát végeztél, akkor most hanyagold. gondolom addig gurítod. habár átvizsgálásra is fel kell tenned, így gondold meg hogy inkább kisebb táskát viszel.
Én a 15 kilós lányomat emelgetem (etetőszék, rácsoságy, stb). De ha te nap mint nap nem emelgetsz ennyit és a 12 hét alatt nem szokott hozzá a szervezeted, akkor hirtelen ne emeld meg szerintem azt a bőröndöt.
Ha rámosolyogsz egy férfi utasra (hacsak nem arab országban vagy) és azt mondod neki hogy: PLEASE, HELP ME!, szerintem ez is elég, érteni fogja és fel fogja rakni a bőröndödet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!