Windows 7? Felrakhatom?
Egy közel 15 éves gépre rá szeretném rakni a windows 7-et.
Amúgy tök jó állapotban van(a gép).
Windows 7 system requirements
If you want to run Windows 7 on your PC, here's what it takes:
1 gigahertz (GHz) or faster 32-bit (x86) or 64-bit (x64) processor
1 gigabyte (GB) RAM (32-bit) or 2 GB RAM (64-bit)
16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit)
DirectX 9 graphics device with WDDM 1.0 or higher driver
Lefuttatod ezt a programot kétszer-háromszor, és ha kiírja, hogy felrakhatod, akkor felrakhatod.
Hát azért ha a 15 évvel ezelőtti dolgokba gondolunk akkor nem ajánlok ilyen oprendszert!
Amúgy milyen is a gép pontosan? Lehet a végán kiderül hogy a 15 azért még se annyi!
A windows XP talán felmenne, de a Windows 7 már nem!
Ha nem játékra használod, akkor a Puppy-t ajánlom, pont a régi vasakra lett ez kitalálva és újabb programokat is támogat.
XP Puppy 528 Magyar
Ha meg, kiírja, hogy Kernel pánik, akkor a Wary 5.20-t ajánlom:
Azért, ez, NEM Windows, vagyis, nem MS oprendszer. Van rajta, Windows Emulátor, de nem garantálják, hogy 100%-ban, futnak rajra a Win programok.
Játékra is lehet használni, van játékgyűjtemény is, az FTP-n, de nem tudom, hogy azok, kellenek-e neked.
Bár, 15 éves géptől se várj csodát, mégis, ha nem túl régi op.rendszert tennél fel, akkor a Puppy Linuxot tudom csak ajánlani. Ha MS-t, akkor Win98 SE-t, vagy XP-t (abból is, a TinyXP-t).
"16 GB available hard disk space (32-bit) or 20 GB (64-bit) "
Hehe, 50 gigás partición 10 giga helyem van a progikkal együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!