Xp 3 telepítés közben kék halál jön be mit tegyek?
mindig winchester formázása előtt jön be a kék halál
próbáltam már 3 winchesterel is
próbáltam már több operációs rendszerrel is
lehetséges h ram vagy ilyesmi fél halálon van ?
mit tegyek szerintetek ?
Biosban AHCI módót kapcsold ki
ha nem segít akor lehet ram haldoklik vagy valami.
Hát formázás, ergo terhelés alatt hal meg a lemez, úgyhogy gyanakodnék magára a merevlemezre...
Az ACHI mód kikapcsolását én is ajánlom, hátha segít. Ha nem, én megvizsgálnám a lemezt barát/ismerős gépében.
Elnézést kérek mindenkitől hogy nem adtam meg az alaplapról pontos adatokat Msi 648 max meg néztem az AHCI de nem találtam
ezt a hiba üzenetet kapom mindig
megpróbáltam az IDE kábelt de nem segített rajta az se
de viszont az alaplapon találtam egy kis fehér kockát ami a processzor hűtőventilátor mellet van szerintem az egy áram forrásnak van kitalálva nem tom lehet h az a gáz h arra nincs rá dugva semmi ?
és mindenkinek köszönöm előre is a válaszokat és a segítségeteket örülök h még vannak ilyen rendes emberek akik segítő készek
Kedves kérdező!
A processzor-ventilátor maga csatlakoztatva van az alaplapra? Van egy olyan kis "fehér kocka" és valszeg az van mellé írva, hogy CPU_FAN. Na arra kell rádugni a hűtőventilátor vezetékét.
Ha ez nincs, esélyes, hogy egyáltalán nem volt hűtve a processzor, így terhelés alatt persze kőkeményen túlmelegedett, ha meg nem sérült.
Ha egy 4 tűs "kockára" gondoltál viszont, oda a tápegység +12V-os csatlakozója kell, de ha nincs bedugva, el sem kéne indulnia a gépnek.
Erről beszéltem elsőnek.
na kicseréltem a tápot rádugtam a 12 v ot is de ugyan úgy bejön a kék halál valakinek még valami tippje van ?
vagy inkább essek neki szekercével :) ?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!