29. hét. Mvf fekvés?
Még akármi lehet :)Simán visszafordulhat még.
Én is reménykedem,hogy nekem is befordul eddig medence végű volt végig. 28 hetes
Nekem a 27.hétig medencevégű volt most fejvégű..Szerintem még bőven van helye forogni.A védőnőm azt mondta(mikor aggódtam emiatt), hogy még a szülésnél is befordulhat.
31hkm
Még van 11 hete :) azalatt számtalanszor megfordulhat akármerre.
Én is tegnap voltam UH-n, 27h4n, nálam is medencevégű, de engem nem ez zavar, hanem hogy a fejét folyamatosan a májamba nyomkodja, néha nagyon tud fájni, úgyhogy remélem, mihamarabb megfordul. Bár lehet az sem lesz megoldás, mert akkor meg a lábait fogja a májamba vagy ki tudja mibe nyomkodni :)))
Első babám végig faros volt, hiába rettentő sokat mocorgott, nem fordult meg, így császár lett.
Második babám 18 hetesen fejvégű, 27 hetesen faros, 32 hetesen fejvégű, 33medence végű 36 hetesen fejvégű és az is maradt, így Ő természetes úton született.
Mind a kettő rettentő sokat mozgott (még a vajúdás alatt is).
Nekem 25hétig fejvégű volt, utána viszont faros, haránt- de úgy haránt, hogy egyszer jobb oldalt, egyszer bal oldalt volt a feje, utána megint faros, és a 35.hétre lett újra fejvégű!!!! Ne tudd meg mit éltem át ezalatt a 10 hét alatt! szerintem semmi hasizmom és rekeszizmom nem maradt! :)
Még van 2hetem kb!
Ne izgulj, simán megfordulhat még. Az első gyerekem egyébként 38hétig feküdt harántban- akkor fordult be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!