Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Colitises vagyok és 7 hetes...

Colitises vagyok és 7 hetes terhes. Szeretnék jó szülész-nőgyógyászt választani. Aki hasonló betegséggel küzd, mint én, tudna nekem ajánlani valakit Budapesten?

Figyelt kérdés
2008. ápr. 3. 12:17
 1/2 A kérdező kommentje:
Dr. Lintner Ferencről (Szent János kórház) esetleg tudna valaki valamit mondani? Őt javasolták.
2008. ápr. 3. 12:35
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia! Nem tudom, hogy hogy jön a colitis kérdéshez, hogy jó szülész-nőgyógyászt szeretnél választani. Én is az vagyok, és igazából nekem nagyon jó nőgyógyászom van, viszont a gyógyszereket úgyis a gasztrós dokid írja majd fel. Egyébként én végig Salofalk kúpot használok, időközönként Entocort Klizmát, mert a terhesség sajnos nekem újra előhozta a tüneteket a 8. héttől. Nem tudom, hogy tudod-e, de ezeket a gyógyszereket nyugodtan lehet használni, mert csak lokálisak. Én mindezekről 7 orvost kérdeztem meg, 3 nődokit és 4 belgyógyászt :-) Ha pedig a nőgyógyászodtól meg fogod kérdezni, hogy szedheted-e azokat a gyógyszereket amiket fel fognak írni, akkor úgyis csak utána tud nézni valamilyen nyilvántartásban, hogy adható-e terhesség alatt, de ha a gasztrón jelzed, hogy kismama vagy, akkor úgyis olyat írnak fel csak amit használhatsz. Remélem jól értelmeztem a kérdésed és a nődokid közötti összefüggést :-) és segítettem picit.

További jó egészséget és szép babavárást kívánok.

24 hetes kismami

2008. ápr. 4. 11:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!