Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből baba? Bátorítanátok?

Lehet ebből baba? Bátorítanátok?

Figyelt kérdés

együtt voltunk párommal peteéréskor 19-én, de sajnos csak 1 szer, február 2-3 körülre nem várom

elkezdtem reggel mérni a hőmet, ma reggel 37 C°

ha mától mindennap mérem a nem vártig és fenn marad az utalhat babára, tünetem semmi sincs se folyás se semmi, vagy ilyenkor még nem lehet tünet?

nagyon izgulok !!!!!!!!!!!!!

2012. jan. 24. 11:43
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
De hát még nem késik neki! Február 2-3-ra lenne mensi.
2012. jan. 24. 13:18
 12/13 anonim ***** válasza:
Nagyon korán kezdtél ráizgulni a dologra. Persze nem hibáztatlak érte, de még borzasztó korán van. Abszolút semmit nem lehet még következtetni. Megtermékenyülés után kb 7nap mire beágyazódik addig se teszt nem mutatja, se tünet nem igazán van. A hőd meg akkor is felmehet, ha peteérés történt. Ha a megjöveteled időpontja előtt leesik a hő, akkor valószínű meg fog jönni, ha tatrtósan fenn marad és nem jön meg na akkor már kezdhetsz reménykedni meg tesztelgetni. Most viszont még semmiből nem tudsz következtetni. Annyit tudok esetleg mondani, de ez meg lehet h egyéni, hogy nekem mindkét terhességnél mikor beágyazódott, azaz a szeretkezés után kb egy héttel volt a bugyimon egyetlen egy csepp vér. A dokim azt mondta, hogy az beágyazódási vér volt. De lehet, hogy ez nem mindenkinél van. Na másodjára mikor megláttam azt az egy csepp vért, akkor már gondoltam, hogy lehet h baba lesz. És rá két héttel, a mensi időpntja után kb 3nappal pozitívat teszteltem!Remélem valamit segítettem!
2012. jan. 24. 15:15
 13/13 anonim ***** válasza:
Én is hőmérőztem. Ha 37 fok fölött marad mensi napjáig nagy rá az esély, hogy baba van a dologban. Nekem alapból 36,4 volt átlagban, peteérés után viszont már 37,2 azóta már 16 hetes kismama vagyok. Nagyon szorítok, hogy összejöjjön és olyan boldogok legyetek mint mi most
2012. jan. 24. 15:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!