Bátorítanátok egy kicsit? Másnak is nehezen jött össze a második baba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan az első babára várnak hónapokat/éveket, aki nekünk viszonylag hamar, a harmadik hónapban, megfogant. A tesóval már 6 hónapja próbálkozunk (igaz, ebből három hónapig még szoptattam), de egyelőre nem akar jönni. Más is járt így? Mennyit kellett várnotok az új pocaklakóra?2010. jún. 19. 11:07
1/11 anonim válasza:
Szia! Nekem 2007-ben az első próbálkozós hónapban összejött a fiam,most február óta nem akar jönni a tesó.... :( Pedig csak 25 éves vagyok!Szóval nem vagy egyedül,tudom mit érzel!
2/11 anonim válasza:
Nekem az első elsőre. A második 10 hónapra. Kitartás!
3/11 anonim válasza:
Nekünk az első 1,5 év után gyógyszerrel fogant, a másodikra 10 hónapja várunk. Mi nem vagyunk túl szerencsések "babagyártásban". Pedig mindkettőnkkel rendben van minden.
4/11 anonim válasza:
Nálunk az első első fogant és a második is elsőre most 3 hetes pocaklakó és kb 7 hete nem szoptatom az elsőt. Szerintem a szoptatás nem befolyásol. Nem tudom szedsz-e vitamint, de esetleg próbáld meg lehet így hamarabb összejön. Vagy esetleg vérvétel, hogy nincs-e esetleg vmi baktérium a szervezetedbe és ez gátol. Sok sikert!
5/11 anonim válasza:
Mi február óta próbálkozunk és azóta teljesen felborult a ciklusom és az Lh szintem is magas lett. Ráadásul mindhárom próbálkozós hónapunkban pozitívak lettek a terhességi tesztjeim, de a dokik szerint csak a magas Lh szint csinálja. Minden hónapban reménykedtem, hogy na most már lehet, hogy tényleg baba, de mindig csalódnom kellett. Kezelni nem hajlandóak, mert csak pár hónapja próbálkozunk.
6/11 anonim válasza:
Én a lányommal rögtön terhes lettem igaz annak már 13éve de a másodikkal már több mint 2 éve próbálkozunk és semmi:( pedig még most sem vagyok öreg 32.
7/11 anonim válasza:
Szia! Igenis számít a szoptatás! Amíg nem hagytam abba, nem is volt vérzésem, utána pedig még 5 hónapig kellett próbálkoznunk. Hőmérőztem, szabálytalan volt a ciklusom, idő kell, amíg helyreáll a hormonrendszered! A szopi befejezése után 5 hónappal jött össze a kistesó (az első babánk pedig az 1. hónapban). De egyébként nagyon átérzem a helyzeted, nekem is nehéz 8 hónap volt, annyira szerettem volna újra babás lenni, totál rágörcsöltem a témára, sok mindent kipróbáltam: aviva torna, teák, hőmérőzés, ovuteszt, homeopátia. Nekem végül 3 hónapnyi barátcserje kapszula segített, mert rövid volt a ciklusom 2. fele. Nem méred az ébredési hődet?
8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ebben a hónapban kezdtem el mérni, de sajnos csak a 10. naptól, így értékelni teljes bizonyossággal nem lehet. Persze folytatom, így talán 25 nap múlva okosabb leszek. Abban reménykedem én is, hogy a szoptatás miatt nem ok még minden, nekem is csak 7 hónap után jött meg először. Sajnos, én is rágörcsöltem a dologra, pedig itt van az én gyönyörű kisfiam, aki megérdemelne egy vidám, kiegyensúlyozott anyukát! A barátcserje kapszuláról már hallottam, lehet, hogy a jövő hónapban kipróbálom. Köszönöm a biztatást, és a válaszokat mindenkinek! Remélem, nemsokára bekopogtat a gólya mindannyiukoz!
2010. jún. 20. 12:26
9/11 anonim válasza:
Utolsó vagyok: a barátcserje kapszula nem csodaszer, csak akkor szedd, ha szükség van rá (rövid luteális fázis, barnázás)! Sok sikert a hőmérőzéshez!
10/11 anonim válasza:
Szia!Érdeklődnék,hogy összejött-e a baba?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!