Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Bátorítanátok egy kicsit?...

Bátorítanátok egy kicsit? Másnak is nehezen jött össze a második baba?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan az első babára várnak hónapokat/éveket, aki nekünk viszonylag hamar, a harmadik hónapban, megfogant. A tesóval már 6 hónapja próbálkozunk (igaz, ebből három hónapig még szoptattam), de egyelőre nem akar jönni. Más is járt így? Mennyit kellett várnotok az új pocaklakóra?
2010. jún. 19. 11:07
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
93%
Szia! Nekem 2007-ben az első próbálkozós hónapban összejött a fiam,most február óta nem akar jönni a tesó.... :( Pedig csak 25 éves vagyok!Szóval nem vagy egyedül,tudom mit érzel!
2010. jún. 19. 11:24
 2/11 anonim ***** válasza:
90%
Nekem az első elsőre. A második 10 hónapra. Kitartás!
2010. jún. 19. 11:52
 3/11 anonim ***** válasza:
67%
Nekünk az első 1,5 év után gyógyszerrel fogant, a másodikra 10 hónapja várunk. Mi nem vagyunk túl szerencsések "babagyártásban". Pedig mindkettőnkkel rendben van minden.
2010. jún. 19. 13:09
 4/11 anonim ***** válasza:
67%
Nálunk az első első fogant és a második is elsőre most 3 hetes pocaklakó és kb 7 hete nem szoptatom az elsőt. Szerintem a szoptatás nem befolyásol. Nem tudom szedsz-e vitamint, de esetleg próbáld meg lehet így hamarabb összejön. Vagy esetleg vérvétel, hogy nincs-e esetleg vmi baktérium a szervezetedbe és ez gátol. Sok sikert!
2010. jún. 19. 13:19
 5/11 anonim ***** válasza:
53%
Mi február óta próbálkozunk és azóta teljesen felborult a ciklusom és az Lh szintem is magas lett. Ráadásul mindhárom próbálkozós hónapunkban pozitívak lettek a terhességi tesztjeim, de a dokik szerint csak a magas Lh szint csinálja. Minden hónapban reménykedtem, hogy na most már lehet, hogy tényleg baba, de mindig csalódnom kellett. Kezelni nem hajlandóak, mert csak pár hónapja próbálkozunk.
2010. jún. 19. 17:01
 6/11 anonim ***** válasza:
85%
Én a lányommal rögtön terhes lettem igaz annak már 13éve de a másodikkal már több mint 2 éve próbálkozunk és semmi:( pedig még most sem vagyok öreg 32.
2010. jún. 19. 19:26
 7/11 anonim ***** válasza:
38%
Szia! Igenis számít a szoptatás! Amíg nem hagytam abba, nem is volt vérzésem, utána pedig még 5 hónapig kellett próbálkoznunk. Hőmérőztem, szabálytalan volt a ciklusom, idő kell, amíg helyreáll a hormonrendszered! A szopi befejezése után 5 hónappal jött össze a kistesó (az első babánk pedig az 1. hónapban). De egyébként nagyon átérzem a helyzeted, nekem is nehéz 8 hónap volt, annyira szerettem volna újra babás lenni, totál rágörcsöltem a témára, sok mindent kipróbáltam: aviva torna, teák, hőmérőzés, ovuteszt, homeopátia. Nekem végül 3 hónapnyi barátcserje kapszula segített, mert rövid volt a ciklusom 2. fele. Nem méred az ébredési hődet?
2010. jún. 19. 22:25
 8/11 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Ebben a hónapban kezdtem el mérni, de sajnos csak a 10. naptól, így értékelni teljes bizonyossággal nem lehet. Persze folytatom, így talán 25 nap múlva okosabb leszek. Abban reménykedem én is, hogy a szoptatás miatt nem ok még minden, nekem is csak 7 hónap után jött meg először. Sajnos, én is rágörcsöltem a dologra, pedig itt van az én gyönyörű kisfiam, aki megérdemelne egy vidám, kiegyensúlyozott anyukát! A barátcserje kapszuláról már hallottam, lehet, hogy a jövő hónapban kipróbálom. Köszönöm a biztatást, és a válaszokat mindenkinek! Remélem, nemsokára bekopogtat a gólya mindannyiukoz!
2010. jún. 20. 12:26
 9/11 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok: a barátcserje kapszula nem csodaszer, csak akkor szedd, ha szükség van rá (rövid luteális fázis, barnázás)! Sok sikert a hőmérőzéshez!
2010. jún. 24. 08:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Szia!Érdeklődnék,hogy összejött-e a baba?
2010. okt. 3. 13:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!