Bátorítanátok egy kicsit? Másnak is nehezen jött össze a második baba?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy sokan az első babára várnak hónapokat/éveket, aki nekünk viszonylag hamar, a harmadik hónapban, megfogant. A tesóval már 6 hónapja próbálkozunk (igaz, ebből három hónapig még szoptattam), de egyelőre nem akar jönni. Más is járt így? Mennyit kellett várnotok az új pocaklakóra?2010. jún. 19. 11:07
11/11 A kérdező kommentje:
Szia kedves Érdeklődő! Elnézést, hogy csak most válaszolok, de az utóbbi időben egy kicsit ritkábban nézek fel az oldalra, mert kezdtem bekattanni. Csak halkan merem megsúgni, éppen ma reggel lett pozitív a tesztem. Nagyon boldog vagyok, és remélem, hogy minden rendben lesz a picurkánkkal! Szép napot Neked!
2010. okt. 11. 09:29
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!