Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Lehet ebből baba? Bátorítanátok?

Lehet ebből baba? Bátorítanátok?

Figyelt kérdés

együtt voltunk párommal peteéréskor 19-én, de sajnos csak 1 szer, február 2-3 körülre nem várom

elkezdtem reggel mérni a hőmet, ma reggel 37 C°

ha mától mindennap mérem a nem vártig és fenn marad az utalhat babára, tünetem semmi sincs se folyás se semmi, vagy ilyenkor még nem lehet tünet?

nagyon izgulok !!!!!!!!!!!!!

2012. jan. 24. 11:43
1 2
 1/13 A kérdező kommentje:
óh most látom hogy nem jó kategóriába írtam a teherbeeséshez kellett volna írnom,....
2012. jan. 24. 11:43
 2/13 anonim ***** válasza:
18%
Miért nem veszel egy tesztet?
2012. jan. 24. 11:44
 3/13 anonim ***** válasza:
1 alkalomból is lehet baba, ha jókor voltatok együtt. Mérheted a hődet, de nem érdemes mert csak felesleges feszültséget szül, ha utána mégsem sikerül! Bízd a természetre és persze magatokra.
2012. jan. 24. 11:45
 4/13 A kérdező kommentje:

tesztelnem kár lenne úgyis negatív lenne

igazából ez a hőmérőzés érdekelne..

2012. jan. 24. 11:48
 5/13 anonim ***** válasza:
Nem akarlak bántani, de pont azoknak nem szokott összejönni, akik ennyire rágörcsölnek.
2012. jan. 24. 11:50
 6/13 A kérdező kommentje:
miért nem lehet a kérdésre válaszolni?.
2012. jan. 24. 12:02
 7/13 anonim ***** válasza:
81%
Persze lehet, de lehet, hogy nem. Ki kell várni a két hetet, aztán tesztelni, kész.
2012. jan. 24. 12:07
 8/13 anonim ***** válasza:
Mindenki a kérdésedre válaszolt, csupán nem kaptál egyetértést pont a TE érdekedben. Ha hőmérőzni, görcsölni, izgulni akarsz, akkor tedd azt. Minden reggel felkelés előtt, nyugalmi állapotban ugyanabban az időben mérd a hődet. Hatalmas hülyeség, de ha téged megnyugtat akkor tedd.
2012. jan. 24. 12:10
 9/13 A kérdező kommentje:

oké köszi !

akkor várok egyebet nem tehetek

2012. jan. 24. 12:10
 10/13 anonim ***** válasza:
Ne hari, de tényleg buta kérdés, a hőmérőzéssel nem érsz semmit. A hőnek fenn kell maradnia mindaddig, míg meg nem jön a mensi. Ha nincs terhesség, akkor leesik, de akkor is csak a mensi napja körül. Ha van terhesség, akkor nem esik le, de akkor is csak akkor mérvadó, ha még mindig fenn van, de már késik. De mivel már késik, úgy is gyanakszol arra, hogy sikerült, szóval semmivel sem lennél előrébb. Várd meg a 3-át, aztán ha nem jön lehet tesztelni. Most még tüneteket se keress magadon, korai lenne még.
2012. jan. 24. 13:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!