Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mióta babát várok, a párom...

Mióta babát várok, a párom alig akar szeretkezni velem, és nem akar hozzám bújni, mindig mondanom kell Neki. Azt mondja túl fáradt, nem akar ártani a babának. Stb. De tudom, hogy szeret. Más is van hasonló helyzetben? Ti mit csináltok?

Figyelt kérdés
2009. máj. 28. 17:54
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Szia! Na nálunk pont fordított a helyzet. Nálunk én félek nagyon. Az első 12 hetet kvázi végig kellett feküdnöm, mert véreztem, barnáztam, görcsöltem, hematómám volt, gyógyszert szedtem... Most 17+5 vagyok, megkérdeztük az orvost, hogy mi a helyzet a szexszel. Nem adott egyértelmű (különösen megnyugtató) választ. Háááááát....tuljadonképpen....hmmm....elvileeeg már nem lehetne gond.... na bumm... Így hát én se nem kívánom, de még csak gondolni sem tudok a szexre. Sajnos a párom folyamatosan. Pedig tényleg azon kívül, hogy Ő belém mászik, mindent csinálok vele... De Ő bennem akar lenni... :os Úgy látom egyik oldal sem egyzserű... (Ráadásul mielőtt terhes lettem nálunk én voltam a nagy szexmanó, mert neki soha nem volt kedve...vagy ha volt akkor sem rendes szexre...)
2009. máj. 29. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!