Van okom az aggodalomra? 23hetes terhes vagyok, és elég gyakran van méhkeményedésem, és nem pármásodperces, hanem talán 1-2perc is van / vagy csak hosszúnak tűnik az idő? / nem körcsölök, nem is érzek fájdalmat, csak érzem ahogy befeszül.
az orvos napi 3x1 magneb6-ot javasolt/ kötelező/.ez nem kevés?mert ugye a tájékoztató szerint 6db a napi max.
vagy lehet még ennél is rosszabb és akkor kell majd emelni?
Szia! Szerintem fogadd meg a doki tanácsát, és egyelőre szedj 3X1-et, és ha teheted pihenj, feküdj sokat, mert nekem azt mondta a doki, hogy az rá a legjobb recept. Az nem működik, hogy bekapok 2 szem magnéziumot, és a nayakamba kapom a várost! Ha pedig később kellene, akkor majd emelheted az adagot, de a doki tudtával, legalábbis szerintem.
Boldog babavárást!
32 hetes kismama
Sztem egyeztess a dokiddal,és lehet emelni fog,sokan szednek 3x2-t.Én épp tegnap voltam dokinál 24 hetes leszek szombaton.Nekem heti3x van,naponta 5-6x és egy percesek,én 2x1 magne b6-t szedek, de írt fel Panangint,és ha többszörösödne akkor szednem kell azt is.Amúgy nekem sem fáj.Valamelyest természetes,de a gyakori,és hosszabb ideig tartó nem jó,nem lesz baj ne aggódj, de beszélj a dokiddal,mit javasol,amig nem éred el vegyél be nyugodtan többet3x2-t ha kell,ezzel nem ártasz-boldog babavárást!
Ja és pihengess,ha tudsz,bár nekem fekve is jelentkezik, de ha többet tevékenykedünk kevesebbet pihenünk gyakoribb jelenség.
köszi a válaszokat, tegnap voltam dokinál, szóval tegnap beszéltük meg ezt az adagot.egyébként fekvést nem javasolt, persze azt se mondta, hogy fussam körbe a várost :D
csak annyit mondott napi 10 az belefér, meg ha nem görcsölök, nem vérzek, nincs ok az aggodalomra, a méhszájam is zárt.
boldog babavárást mindenkinek
2. válaszoló vagyok,igen azt mondják,napi 1 óra séta jótékony.
Ha tegnap voltál,akkor nincs gond,maradj valóban annál amit beszéltetek.Az nagyon jó hogy nem fáj, nem görcsöl.Üdv.
az egy órás séta egyben értetendő?
én egy nap kb. 2x sétálok 15percet / munkahely/, és esti fél óra kutyasétáltatás.ez pont egy óra :D
így is lehet érteni:-)kinek mi esik jól,meg hát Te dolgozol,szval nem is kell több,én otthon,nekem kell is a mozgás.
Ha fárasztó akkor meg nem is szabad erőltetni,a tested úgyis jelez.
az azért túlzás, hogy dolgoznék :D elsétálok a munkahelyre, ott 6órát elüldögélek, és hazasétálok :D
köszi, nagyon boldog babavárást
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!