Hüvelygomba várandósság alatt, mégis honnan?
a párom nem dug félre :)
én meg nem jártam uszodában vagy hasonló helyen
Hát, ezeken kívül még számos lehetőség van.
A terhesség alatt múgy is sokkal érzékenyebben felborul a hüvely egyensúlya. Jó eséllyel a saját székletedből kerülhetett valami a hüvelyedbe.
Én az első terhességemmel az utolsó hónapban jártam hasonlóan. igaz, az bakteriális fertőzés volt.
A másodiknál a szülés után 4-5. héten még éppen vérezgettem, amikor szintén összeszedtem valami baktériumot.
Használj intimzuhanyt, vagy menj vele orvoshoz.
Nyilvános wc? Onnan is el lehet kapni sokmindent. Meg magától is kialakulhat ha kicsit gyengébb az immundrendszered, nem váltottál elég gyakran tisztaságibetétet. Bármitől előfordulhat.
A kezelés miatt viszont mindneképp beszélj az orvosoddal.
Naponta egyél kefírt, vagy natur joghurtot.Ha csak kívül van a gomba, akkor Canestennel kenegesd, vagy Lamisillel.
Ha viszon belülről is jön, akkor doki.
Most másodjára vagyok kismama, és mindekettőt végig szenvedtem a gombával.
Intim zuhanyt tilos, és ha esetleg használsz intim mosakodógélt, ne tedd!
Én sem tudtam, hogy honnan a fenéből kerülhetett hozzám, mert már nevetségesen kínosan vigyázok minden, idegen helyen történő wc-zéskor, de kábé 3 héttel ezelőtt én is elkaptam. A terhességet megelőzően sajnos sok hasonló jellegű problémám volt, így időben felismertem és Klion kúppal, valamint Canestennel gyönyörűen kigyógyultam belőle 1 hét alatt. Az orvos felírt még ezek mellé Gynoflort, hogy a hüvelyflórát helyreállítsa, ebből csak 2 tablettára volt szükség.
34 h km
Köszönöm szépen a jótanácsokat!
Dokinál már jártam, csak kiváncsi voltam a dologra... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!