Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ma voltam terheléses vércukor...

Ma voltam terheléses vércukor vizsgálaton. Normális, hogy éhgyomorra nem vettek vért csak terhelés után?

Figyelt kérdés
Odamentem éhgyomorra, mert úgy tudtam, hogy éhgyomrit is csinálnak, erre közölte a laboros nő, hogy csak a vizeletet kell leadni, egyek (zsömle+tej) és 1 óra múlva jöjjek vissza vérvételre.Szerintetek ez így rendben lesz?
2008. ápr. 3. 10:12
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Szia!

Biztosan normális, van ahol így veszik le, van ahol másképp. Nekem a Péterfyben pont így vették le, hogy csak a cukros szirup megivása után két órával vettek vért. Éhgyomorit nem. Ha nem lenne jó az eredmény, nem így csinálnák. Nyugodj meg.

2008. ápr. 3. 13:11
 12/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen mindenkinek!

Felhívtam az orvosomat és azt mondta, hogy rendben van így, nem baj, hogy nem vettek éhgyomrit. Ha ennek túl magas az eredménye, akkor majd elküld cukoroldatosra is, de reméljük minden rendben lesz. (Eddig nem volt gond a cukrommal.)

2008. ápr. 3. 13:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!