Miért más itthon a vércukor eredményem, mint a kötelező terheléses vizsgálaton?
Ez fura...
Miért méred, ha nincs gond? Ennyire nem szabad izgulni...
Szerintem megbízhatóak az otthoni gépek, minden cukros ezt használja...
Rendesen méred? Ugyanúgy éhgyomorra?
A terhességnél terheléses cukrot csinálnak, lehet azért lett más...
EGyeztess az orvosoddal
ooooooooh, detto, ugyanebben a cipőben járok!!! Éppen most, és kétségek között vagyok...tisztára, komolyan mondom... Nekem éhgyomri 4.6 lett, terhelés után 8.0 a kórházban. (János kórház, csak nem te is????)Ez volt kb két hete. Azóta naponta 5ször mérem legalább, és nem ment eddig 5.0 fölé. Egyszer volt 5.9 kakaóscsiga és kakaó -reggeli- után. beijedtem rendesen, alig merek enni, de azért néha elcsábulok. De én eddig is normálisan ettem, és én arra tudom fogni, hogy túl nagy terhelés ez a 75 g szőlőcukros víz... vagy nem tudom. Én hétfőn megyek délután a dokimhoz, ő biztosan megmondja, mi a helyzet ilyenkor. Senki nem cukros a családunkban, én sem voltam az soha, és unokanővéremnek uez volt (szintén Jánosban)hogy a terheléses neki 7.9 lett és otthon mindig jó eredmény. Ő is izgult nagyon, de azóta megszülte egészséges kisfiát és minden rendben. Neki is otthon mindig 5.0 körül mozgott a cukor... Egyébként a védőnőm erre azt mondta, h ha otthon jó, akkor nincs gond, ők is ilyennel mérnek.. Te nem írtad neked mennyi otthon, de nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen nálad is!!! Majd hétfőn este írok, ha tudok valamit :)
üdv, és ne izgulj!!!
28 hetes kismama
:( na eredmény sajna nálam nem változott, úgyhogy DIÉTA. De nem keseredtem el, veszek egy digitmérleget és mérek mindent... 2 hónap van még hátra, simán kibírom, és persze normális kajákat fogok enni, csak a magas glikémiásakra figyelek, tudod, amitől jobban felugrik a cukor. Édesség egyelőre kivonva, a szülés után bevágok egy nagy tábla csokoládét:) A mérőm, pedig tökéletes pontossággal működik, itthon továbbra is normálisak az eredmények, ez a terhelt apám, hogy megugrott...hihetetlen. Írj, hogy veled mi a helyzet, gondoltam ma rád is, remélem, neked legalább határ alá szökött:)
Pussz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!