Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » 7 hetes terhes vagyok holnap...

7 hetes terhes vagyok holnap megyünk UH-ra, időnként fájdogál a pocakom ez normális? A melleim fájdogálnak de nem vészes, nagyon izgulok, hogy minden rendben legyen!

Figyelt kérdés
2012. jan. 23. 13:03
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt, 6-os válaszoló vagyok. Szia!
2012. jan. 26. 15:27
 12/19 A kérdező kommentje:

Szia 6-os válaszoló:-) Jaj nagyon örülök, gondoltam rád ma, hogy mikor mehetsz uh-ra???szuper örülök, hogy minden eredményed jó....jó nagyok vagytok már :-)

a kellemetlenségek már hiányoznának ha nem lennének, még bírom-))

Boldog babavárást!

2012. jan. 26. 17:39
 13/19 anonim ***** válasza:
Szia! Ha jól számolom, most 10 hetes lehetsz. Minden ok? Megnyugodtál?
2012. febr. 14. 13:26
 14/19 A kérdező kommentje:
Szia! igen pont ma vagyunk 10 hetesek :-) hááát fogjuk rá megnyugodtam! bár az előző terhességem pont 10 hetesen ment el ....de érzem ő most nem fog minket itt hagyni :-)) múlt héten 9 hetesen 26,6 mm-esek voltunk:-))) de igazán én már sose fogok megnyugodni életem végéig aggódni fogok....na persze csak normális keretek között, mint minden anya:-)))
2012. febr. 14. 18:01
 15/19 A kérdező kommentje:
elfelejtettem kérdezni, utolsó kommentelő te az a kismama vagy aki 12 hetesen ment és izgultam érte? :-)) ha igen veletek minden rendben? jól vagytok??
2012. febr. 14. 18:06
 16/19 A kérdező kommentje:
ultrahangra ment 12 hetesen csak már késő van ....:-)))
2012. febr. 14. 18:07
 17/19 anonim ***** válasza:
Szia kérdező. Ide tévedtem és látom megjelentél. A 6-os válaszoló vagyok,anno 12 hetes. Ma már 14+4 hetes vagyok,teljesen rendben vagyok. Olvasom,hogy te is jól haladsz. Egy babámat a nyáron én is 10 hetesen vesztettem el, nyugi,nem lesz semmi bajod! Csak pozitívan,én is csak pozitívan gondolkodom most! Időnként felnézhetünk ide és jelentkezhetünk,ha gondolod. De mehet priviben is,úgy személyesebb,ha okés. Üdv, Andi-a 6-os.
2012. febr. 14. 20:19
 18/19 anonim ***** válasza:
Én a 12es vagyok, én nem vagyok kismama, összekevertél Andival, de most már, hogy így belecsöppentem, szorítok mindkettőtöknek, minden ok lesz. :)
2012. febr. 15. 11:05
 19/19 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó válaszoló! Nagyon aranyos vagy, köszönjük :-))
2012. febr. 15. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!