8 hetes babás vagyok, néha fájdogálnak a petefészkeim. Normális ez, másnál is előfordul?
Figyelt kérdés
Vagy lehet, hogy felfáztam kicsit, más tünetem nincs.
Köszi a válaszokat!
2009. okt. 3. 16:05
1/4 anonim válasza:
nálam rendszeresek,azaz mindennaposak a petefészek szúrkák,tök természtes,ne ilyedj meg!boldog babavárást!
7 hetes km
2/4 anonim válasza:
Ez teljesen normális, nálam is mindennaposak. üdv 10 hetes km
3/4 anonim válasza:
Nekem is fájdogál meg szurkál és én is paráztatom magam :) Ne aggódj, semmi bajunk! Egészségesek és boldogok vagyunk és nemsokára babánk lesz! :)
7+6 hetes :)
4/4 anonim válasza:
bocsi az off-ért,de pont erről akartam kérdezni.Én most vagyok 6hetes 5napos és szinte egész nap szurkál a hasam.hol jobban hol kevésbé.és én is kicsit aggódok,de ezek szerint ez így "normális".
olyan fura,mert az 1.terhességemmel nem emlékszem ilyen tünetekre :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!