Milyen érzés, amikor először mozdul meg a baba? Honnan ismerem meg, hogy az tényleg az Ő mozgása volt?
szerintem általában az anyukák föleg elsö babások napokig gondokkodnak hogy ez most akkor az?
nem elöször mozdul meg ö már mozog bent ezerrel, de ekkor érzed elöször.
nem sok csak mintha belülröl kicsit valaki piszkálná a hasadat. pl kisebb bélgörcök is lehetnek ilyen érzés, vagy a puki mikor megy a beleidben. de rendszeresedik. majd másnap is érzed. mindig egy bizonyos pozicióban (pl én mindig ülve érzetem) aztán már tudod hogy pl kaja után ülve jönni fog az érzés és ez a baba. akkor visza gondolsz mikor volt ez az érdekes érzés és rájöszz már egy hete érzed.
Sziasztok, én is napok óta érzem a bugyborékolást a hasamban :) Ha fekszem a hátamon vagy az oldalamon, akkor érzem a legerősebben. Napközben annyit teszek-veszek, hogy tudatosan nem figyelem. :)
18 hetes km
sztem nem nyilaló érzés. Án 19 hetesen érzetem először,olyan volt,mint mikor sokat iszok hirtelen,és kortyogott a hasam.
AMikor ültem,akkor meg inkább olyan gyenge izomrángáshoz hasonlítanám.
Aztán ahogy nő és erősödik a manó,egyre egyértelműbb lesz :)
Sztem a 13. héten még nem érzed,főleg ha a lepényed a mellső falon tapad.
Énis 19 hetesen éreztem, mintha izom rángott volna a hasamon. :D Most 21 hetes vagyok, és napi többször is ébrednek a pöttömök, főleg ha kajaidő van. :D
Lehet korábban is voltak jelek, de nem nagyon foglalkoztam vele, úgyse lehet megmondani, hogy most az mi. De ez az izomrángásos dolog elég egyértelmű volt! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!