Szent Imre kórházban szeretnék szülni, orvost keresek, kit ajánlotok?
dr. Kovács Zoltán nagyon jó orvos. Kedves és türelmes, mindent alaposan elmagyaráz és maximálisan tiszteli a nőket. Mindig nagyon finoman nyúlt hozzám, nem úgy mint némelyik orvos...
Természetgyógyász is egyben, így híve a természetes gyógymódoknak és a homeopátiának is. De persze rendes orvos, nem sarlatán :)
Ez a honlapja: [link]
Ja és nem a pénzre hajt elsősorban! 2009-ben 5000 Ft volt nála a terhesgondozás.
Sajnos én végül nem nála szültem és nem is az Imrében, de végig hozzá jártam a 2. terhességem alatt. És a Vass Gabi lett volna a szülésznőm. Vele csak 2x találkoztam, de az első alkalommal egy 20 perces ismerkedésért legombolt rólam 8000 Ft-ot, így én őt enyhén szólva is pénzéhesnek mondanám...
én Dr. Tasi Róbertnél szültem már kétszer, és egy hónapon belül harmadszorra is nála fogok. Ajánlom jószívvel.
Szülésznőt nem választottam, de mindkétszer nagyon kedveset fogtam ki- remélem harmadszorra is így lesz.
A Szent Teréz Rendelőben van a 11.kerben a Tasi Dr. magánrendelése, ott tudsz vele beszélni, a szülést is pl. Én egyébként nem vagyok pesti, vidéki vagyok egyátalán nem az Imréhez tartoznék a szülés szempontjából- de már 3. szülés lesz- nem csinál ebből problémt a Tasi doki. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!