Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Gát masszírozással ugye nem...

Gát masszírozással ugye nem árthatok? Lassan el fogom kezdeni ( 34. héten), de nagyon félek a dologtól, nehogy bajt csináljak.

Figyelt kérdés
2012. jan. 21. 22:39
 1/3 anonim ***** válasza:

Mi is csináltuk, olvasgattam itt GYIK-on meg a neten. Megkérdeztem a védőnőmet is, mert nagyon jó a kapcsolatunk mióta teherbe estem.

Végül lelkesen csináltuk, mondván a szülésnél milyen jó lesz ... 40+5napra sürgősségi császárral szültem.

Nekem pechem volt, mert feleslegesen masszírozgattuk a drága kenőccsel, amit vettem hozzá.

Konzultálj az orvosoddal, hogy milyen szülésre számíthatsz?! És utána kezdjetek bele én azt javaslom.

Könnyű szülést!

2012. jan. 22. 01:39
 2/3 A kérdező kommentje:
Természetes szülésre készülünk, azt mondta a dokim. de persze majd ott a szülőágyon dől el, hogy kell e császár. De még most semmi ne indokolja a műtétet.
2012. jan. 22. 08:43
 3/3 anonim ***** válasza:

Nem veszitesz vele semmit.

Teljesen tiszta kezzel csinald, hasznalhatsz hozza megfelelo olajat, keress pontos leirast. Igazabol melyre nyulni nem kell ugye hozza, csak kozvetlenul a "bejaratnal" lesz dolgod.

Mi is csinaltuk elso szules elott, 36 hetesen eloszor es majd minden nap, 39 hetesen szultem.

Sikerult a gatvedelem, persze soha nem fog kiderulni, hogy ez mennyit segitett. A szuleszno nagyon profi volt, en kitolasnal szot fogadtam, igazabol ez a lenyeg, a gatmasszazs egy extra dolog, ami segithet. Nem volt kicsi a fiam, kozel 4 kg volt, de nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy nagy volt a feje, 37-e fejkorfogattal jott, de igy sem repedtem, vagni sem kellett.

2012. jan. 22. 09:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!