Gát masszírozással ugye nem árthatok? Lassan el fogom kezdeni ( 34. héten), de nagyon félek a dologtól, nehogy bajt csináljak.
Mi is csináltuk, olvasgattam itt GYIK-on meg a neten. Megkérdeztem a védőnőmet is, mert nagyon jó a kapcsolatunk mióta teherbe estem.
Végül lelkesen csináltuk, mondván a szülésnél milyen jó lesz ... 40+5napra sürgősségi császárral szültem.
Nekem pechem volt, mert feleslegesen masszírozgattuk a drága kenőccsel, amit vettem hozzá.
Konzultálj az orvosoddal, hogy milyen szülésre számíthatsz?! És utána kezdjetek bele én azt javaslom.
Könnyű szülést!
Nem veszitesz vele semmit.
Teljesen tiszta kezzel csinald, hasznalhatsz hozza megfelelo olajat, keress pontos leirast. Igazabol melyre nyulni nem kell ugye hozza, csak kozvetlenul a "bejaratnal" lesz dolgod.
Mi is csinaltuk elso szules elott, 36 hetesen eloszor es majd minden nap, 39 hetesen szultem.
Sikerult a gatvedelem, persze soha nem fog kiderulni, hogy ez mennyit segitett. A szuleszno nagyon profi volt, en kitolasnal szot fogadtam, igazabol ez a lenyeg, a gatmasszazs egy extra dolog, ami segithet. Nem volt kicsi a fiam, kozel 4 kg volt, de nem is ez a lenyeg, hanem az, hogy nagy volt a feje, 37-e fejkorfogattal jott, de igy sem repedtem, vagni sem kellett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!