Szerintetek árthatok ha beülök egy kád melegvízbe?
Szerintem ha zárt a méhszájad akkor nyugodtan ártani nem árt max. felgyorsítja a folyamatot :),de ennyi idős terhesen nem baj,csak ne nagyon legyen 37 foknál forróbb szerintem az már nem egészséges.
Én is vágyom rá de sajnos 2111-es méhszájjal már nem lehet!
kellemes fürdőzést, gyújtsál néhány gyertyát is és lazíts!:)
üdv:38+3 hetes km. :)
Én nem mertem kádban fürödni, de mikor már túlhordtam, akkor beültem egy jó meleg vízzel teli kádba. Picit áztattam magam, másnap meg mentem szülni. :)
Mondjuk ez 40 hét 3 naposan volt, úgyhogy már vártam, hogy elinduljon valami folyamat. 40 hét 2 naposan még zárt voltam, aztán pancsoltam egyet és másnap elkezdtem nyílni, estére meglett a baba.
Nem tudom, hogy emiatt vagy amúgy is így lett volna, de a lényeg, hogy a fürdés jól esett. :)
Egy kád meleg,víz még nem árt,de 36-37 foknál ne legyen melegebb,mert a forró víz lepény levállást okozhat!
Üdv:3gyermekes
Szia
Amíg zárva van minden,addíg simán lehet ilyeneket csinálni. Gondolom már vettetek a babának vízhőmérőt.Azzal állítsd be magadnak a vizet olyan 32-34 fokosra-(én reggel 32 fokosban fürödtem,és nekem elég meleg volt..) és már mehet is a lazulás.. :)
Nekem annó azt mondta a nődokim,hogy amíg zárva vannak a dolgok,addíg nyugodtan pancsolhatok-ezt mondjuk úgy kérdeztem meg,hogy kb 20 hetesen mentünk megint wellness-ezni,és ott 32 fokos alapból a nagymedence..-szóval a lényeg az,hogy pancsolni lehet,csak szaunázni nem,mert az ügye már rohadt meleg lenne.. :) Mondjuk én amúgy sem bírom a szaunákat..,úgyhogy ez nekem nem szmított..,csak a pancsi. :)
Első vagyok jó a 37fokos víz a babát is abban fürdeted majd meg a magzat víz is annyi, a 32 már hideg nehogy megfázz,hiszen csak fekszel benne és nem úszol.Én végig fürödtem a terhességem csak mint írtam a 34. héttől nyitva a méhszájam már nem lehet :(.
Írd meg milyen volt és hogy vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!