Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Biztosan észre fogom venni,...

Biztosan észre fogom venni, ha majd jelentkeznek az igazi fájások? Erőteljesen jelentkezik?

Figyelt kérdés
33 hetes vagyok, és el sem tudom képzelni, hogy milyen lehet. Sosem görcsöltem, régebben sem. Néha van egy pici mindjárt megjön érzésem. A fájás is ilyesmi lehet, csak erősebben? De hát az nem is fáj... Félek, hogy nem fogok rájönni, hogy az már az-e...
2009. máj. 28. 03:46
 1/10 anonim ***** válasza:
Röviden válaszolok,észre fogod venni.
2009. máj. 28. 06:20
 2/10 anonim ***** válasza:
Ne izgulj,mert biztos hogy eszre veszed,mert ha az erossege meg nem is de a rendszeresseg fel fog tunni.
2009. máj. 28. 07:09
 3/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak megijeszteni,de az igazi fájásokat,nem lehet nem észre venni. Én a 'falat kapartam' annyira fájt
2009. máj. 28. 09:42
 4/10 A kérdező kommentje:
Jaj de jó, köszi !! Akkor ettől már nem tartok :)
2009. máj. 28. 14:01
 5/10 A kérdező kommentje:
Most akadtam erre a kérdésemre, és gondoltam leírom, hogy már 2 ujjnyira ki voltam tágulva, amiből az égvilágon semmit sem éreztem... Szóval.....Igencsak jogos és "valós" volt a kérdésem! :)
2010. nov. 27. 00:44
 6/10 anonim ***** válasza:
en a 13 hettol teljesen nyitva vagyok, es ossze kellett varrni. szoval nekem is van egy ilyen param hogy nem fogom tudni, hogy itt az ido. pl alvas, vagy zuhanyzas kozben folyik el a magzatviz es hogy a fajasok meg nem lesznek olyan erosek hogy tudjam itt az ido. de bizom benne hogy az oszton SUG majd nekunk. :))
2010. nov. 27. 05:55
 7/10 anonim ***** válasza:

Észre fogod venni csak 1 óra legyen a közelben, amin tudod nézni, h hány percesek a keményedések.

Nekem este 7-8 fele feltűnt, h 25 percenként bekeményedett a pocim, néztem mindig az órát. Gondoltam egyből, h itt az idő, megmostam a hajam, h szép legyek szülésnél. :)) Lefeküdtem aludni és hajnali fél3 fele felébredtem, néztem az órát, akkor már 15 percenként keményedtem. Beültem a melegvizes kádba, hátha vaklárma, de a vége az lett, h ébresztettem a férjem, hogy indulás. Mire összekaptuk magunkat 8 percenként jöttek akkor már a fájások deréktájon. (olyan, mikor nagyon meg akarna jönni a menzi) Na, ott már nem kaptam úgy levegőt. :) A kh. 25 percre volt, ott 4 perces fájásokkal vettek fel. 8.25-re megvolt a lányom.

Tuti észre fogod venni! :) Ha nem keményedéssel, akkor a fájásokkal.

Könnyű szülést kívánok.

2010. nov. 27. 08:26
 8/10 A kérdező kommentje:

Nem tuti, mert pont ez az, hogy én sem vettem észre..

De ne izgulj, nem marad ott a gyerkőc:)

A magzatvíz meg nem 10 mp-ig szivárog, amíg pisilsz:)))

Mondjuk nekem burkot repesztettek, de rengeteg víz "ömlött ki".

Ettől viszont tényleg ne félj!:)

Hány hetes vagy most?

Én 37. héten szültem, a kisfiam másfél éves:)

2010. nov. 27. 16:27
 9/10 anonim ***** válasza:

Először is gratulálok a kisfiadhoz!

Igaz, hogy neked már nem tudok újat írni, de hátha olvassa még olyan is, aki szülés előtt áll.

Szóval én is csatlakoznék hozzád, hasonló a történet.

Nekem annyi "segített" a dologban, hogy elkezdtem vérezni. Nem erőteljesen, inkább csak ilyen rózsaszínes volt. Semmi fájás! Költöttem a párom, hogy azért talán jó lenne bemenni a kórházba...

Mire beértünk, 2 ujjnyira nyitva voltam, tágulásos vérzés volt. Fél 4-kor befeküdtem a szülőszobára, és olyan 10-11 óráig nekem semmi fájásom nem volt. Nem akarták elhinni, mert állítólag a gép is mutatott fájásokat. De ez a burokrepesztésig tartott. Na, azután kezdődött!!!!!!

De az sem tartott sokáig, fél 2-kor megszületett a kislányom!

A szülés könnyen ment, semmi rossz emlék nem maradt bennem. :)

2010. nov. 27. 21:22
 10/10 A kérdező kommentje:

Időközben megszületett a 2. gyerekünk is! :) Holnap lesz 3 hetes! )

Most észrevettem a fájást, olyan este 9 körül, de azt hittem, még sok időm van, meg nem is igazán fájt. A dokim azt mondta, azért menjek be, az a biztos. 10 után értem a kórházba, mire közölték , hogy már csak a magzatburok tartja vissza a gyereket, teljesen kitágultam! Mindebből olyan 7-8 igazi fájást éreztem, ami tényleg fájt, azt is a mentőben először. na, de az már összetéveszthetetlen volt...!!! Más meg vajúdik másfél napokat... este 11 után meg is született a pici :)

2011. szept. 20. 00:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!