Biztosan észre fogom venni, ha majd jelentkeznek az igazi fájások? Erőteljesen jelentkezik?
Észre fogod venni csak 1 óra legyen a közelben, amin tudod nézni, h hány percesek a keményedések.
Nekem este 7-8 fele feltűnt, h 25 percenként bekeményedett a pocim, néztem mindig az órát. Gondoltam egyből, h itt az idő, megmostam a hajam, h szép legyek szülésnél. :)) Lefeküdtem aludni és hajnali fél3 fele felébredtem, néztem az órát, akkor már 15 percenként keményedtem. Beültem a melegvizes kádba, hátha vaklárma, de a vége az lett, h ébresztettem a férjem, hogy indulás. Mire összekaptuk magunkat 8 percenként jöttek akkor már a fájások deréktájon. (olyan, mikor nagyon meg akarna jönni a menzi) Na, ott már nem kaptam úgy levegőt. :) A kh. 25 percre volt, ott 4 perces fájásokkal vettek fel. 8.25-re megvolt a lányom.
Tuti észre fogod venni! :) Ha nem keményedéssel, akkor a fájásokkal.
Könnyű szülést kívánok.
Nem tuti, mert pont ez az, hogy én sem vettem észre..
De ne izgulj, nem marad ott a gyerkőc:)
A magzatvíz meg nem 10 mp-ig szivárog, amíg pisilsz:)))
Mondjuk nekem burkot repesztettek, de rengeteg víz "ömlött ki".
Ettől viszont tényleg ne félj!:)
Hány hetes vagy most?
Én 37. héten szültem, a kisfiam másfél éves:)
Először is gratulálok a kisfiadhoz!
Igaz, hogy neked már nem tudok újat írni, de hátha olvassa még olyan is, aki szülés előtt áll.
Szóval én is csatlakoznék hozzád, hasonló a történet.
Nekem annyi "segített" a dologban, hogy elkezdtem vérezni. Nem erőteljesen, inkább csak ilyen rózsaszínes volt. Semmi fájás! Költöttem a párom, hogy azért talán jó lenne bemenni a kórházba...
Mire beértünk, 2 ujjnyira nyitva voltam, tágulásos vérzés volt. Fél 4-kor befeküdtem a szülőszobára, és olyan 10-11 óráig nekem semmi fájásom nem volt. Nem akarták elhinni, mert állítólag a gép is mutatott fájásokat. De ez a burokrepesztésig tartott. Na, azután kezdődött!!!!!!
De az sem tartott sokáig, fél 2-kor megszületett a kislányom!
A szülés könnyen ment, semmi rossz emlék nem maradt bennem. :)
Időközben megszületett a 2. gyerekünk is! :) Holnap lesz 3 hetes! )
Most észrevettem a fájást, olyan este 9 körül, de azt hittem, még sok időm van, meg nem is igazán fájt. A dokim azt mondta, azért menjek be, az a biztos. 10 után értem a kórházba, mire közölték , hogy már csak a magzatburok tartja vissza a gyereket, teljesen kitágultam! Mindebből olyan 7-8 igazi fájást éreztem, ami tényleg fájt, azt is a mentőben először. na, de az már összetéveszthetetlen volt...!!! Más meg vajúdik másfél napokat... este 11 után meg is született a pici :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!