A fájások csak mozgáskor jelentkeznek? Segítene valaki nekem?
Ha fekszem akkor óránként 1-2 erős fájásom van, ami derékból indul.
Ha felállok és jövök-megyek akkor 12-17-15-20 percenként jelentkeznek.
Ezek még csak jóslók vagy már készülődik valami?
Egész nap figyelek, sokat keményedek, görcsölök a fájások alatt.
38 hetes múltam
Köszi a gyors válaszokat!
Nyákdugó sehol, de a méhszájam csütörtökön már 1 ujjnyi volt.
Az a furi, hogy ha fekszem akkor ritkul, de ha felállok pl. mosdóba megyek akkor jönnek rögtön.
Figyelek akkor tovább :)
Ezek a jóslók. Arról lehet felismerni, hogy helyzetváltoztatásra enyhülnek.
Ha majd beindul, akkor már a fejed tetejére is állhatsz, akkor sem fognak ritkulni.
Egyébként:
jósló: 20-30 mp és rendszertelen
rendes fájás: 40-60 mp és rendszeresen jön, percre pontosan (vagy nagy ritkán 5-7-5-7 p például)
Ha kellemetlen, beülhetsz egy kád jó meleg (de nem forró) vízbe. A jóslók a vízben leállnak. Ha igaziak, azok sűrűsödni és erősödni fognak.
Ez beindulhat ma éjszaka, vagy három hét múlva, nem tudni.
Szép szülést!
Köszönöm Neked is!
Egy-egy fájás kb. 1 percig is eltart...hát nem tudom.
Majd meglátjuk :)
Az már szép! :o)
Biztos különbözünk, de nekem amikor beindultak a 2rendes fájások", én már nem tudtam volna netezni egyik alkalommal sem...
Viszont mindkétszer a 38-on szültem. :o)
Hajrá!
Kedves Utolsó!
Tudod, mi a szép? :)
Az, hogy Te biztosan az első babánál is tökéletesen tudtál mindent, nem volt benned egy szemernyi kétség sem.
Biztosan rögtön tudtad, hogy jósló vagy rendes fájásod volt
:D
Mázlista vagy!
Hidd el a következő gyereknél már én is TAPASZTALT leszek és nem várok majd megerősítést és jó tanácsot!
No ebben ne reménykedj!
Én a másodiknál sokkal bizonytalanabb voltam, mint az elsőnél. :o))) (Még egy vakjáratunk is volt a kórházba két nappal szülés előtt)
Kíváncsi vagyok, a 3-al mi lesz, bár ere még néhány hónapot várni kell!
Egyébként az volt a furcsa, hogy nagyon sokszor azt hittem, ez már az lesz, viszont amikor tényleg kezdődött, az eltéveszthetetlen volt.
Ezt kívánom Neked is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!