Másnak is ilyen az anyósa? Ma kidobott a majorkai nyaralóhelyről, hogy menjek haza. Érdekes volt gyalog nekivágni, ráadásul Németországban élek.
Szerencsére az enyém nem ilyen.
De ha ilyen lenne, akkor nem hiszem, hogy sokáig kritizálna, vitatkozna, főleg nem dobna ki az éjszaka közepén. Elég hamar leültetném őt a férjemmel együtt, hogy megbeszéljük a dolgokat, hogy milyen szándékai vannak velem és a leendő unokáival a jövőben, mert józan paraszti ésszel belegondolva a család szempontjából jó lenne egy nem túl közvetlen, de nyugodt (akár látszat) kapcsolatot fenntartani, vagy ha ez nem megy, akkor elkerülni egymást valamelyikünk temetéséig. Nem kell egymásért oda lenni, nyalni-falni, de a rossz kapcsolattól sokkal jobb a semmilyen.
Azért ülnénk le hármasban, mindenképpen a férjemmel együtt, mert ő a közös láncszem. Így szerintem mindenképpen az ő AKTÍV közreműködésével tisztáznám minél hamarabb a helyzetet.
Én ezt tudom tanácsolni neked is.
A 2. válaszolónak is köszönöm a biztatást! Sajnos az erkélyről látom a házát :-(... Én is attól félek, hogy már nem fog megváltozni ez a dolog. Sajnos anyósom másik nagy problémája, hogy nem tudja elfogadni a korát, állandóan szépségkorrekciókra jár. Anyum szerint már csak azért is utál mert fiatalabb vagyok nála 35 évvel. A legújabb piszkálódása, hogy sokat eszek és nagy a hasam!
14 hetesen még egy grammot se híztam és normálisan étkezek. Bezzeg ő bíztatott a nyaraláson, hogy igyak pálinkát :-(, jó hogy nem arra kért gyújtsak rá egy cigire!!! Hát normális az ilyen?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!