Én Németországban élek, és itt vagyok kismama. Vannak valakinek itteni tapasztalatai a vizsgálatokkal kapcsolatban? 10 hetes km
Szia.
Èn is itt lakom 7 éve.
Itt szültem a lányomat,most pedig 39.hetes vagyok.
Mire lennél kíváncsi??
Ha gondolod írj privit.
Merre laktok??
Szia!
Én kétszer szültem németben. Az egyiket Baden-Württenberg tartományban, a másikat a Bayoroknál. Tök más volt a két rendszer. De mindegyik jó volt, bár a Bayor nekem szimpibb volt.
Sziasztok!
Mi Bayorban lakunk Aschaffenburgtól pár km-re.A vizsgálatokkal kapcsolatban pl érdekelne, hogy itt is van-e Afp vagy valami modernebb dolgot használnak,szóval a vizsgálatok ugyanazok-e mint otthon vagy számíthatok valami újra is.Márc 15-én megyek a 12 hetes Uh vizsgálatra.
Köszönöm a válaszokat, és szívesen ismerkedem az itt élőkkel.
Szia!
Én hat éve szültem a Bayoroknál. Nem emlékszem AFP-re, mindig csak a szokásos cuccok voltak. Vizelet, vérnyomás, ultrahang. Viszont ott nem voltam cukorterhelésen. Nem fizettem semmiért, csak három havonta a kötelező 10 euró volt a dokinál. A szülésznőt is úgy választottam, az is ingyen volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!