Hét hetes vagyok és egyre rémesebben érzem magam.Hányiger, szédülés, rossz közérzet, heves szívdobogás,hőemelkedés.Tegnap kicsin múlt, hogy nem ájultam el.Csak feküdtem a kövön a wc-ben és vártam a végét...Van még valaki így, vagy rohanjak orvoshoz?Nyugtassatok meg...
2008. ápr. 2. 20:01
1/8 anonim válasza:
Szia!Mindenképp menj el orvoshoz,vagy legalább beszélj vele telefonon.Esetleg ha már van védőnőd őt is felhívhatod.Azért szerintem nem izgulj,ezek "természetes" tünetek.Sokan el is ájulnak rendszeresen.Egy ismerősöm volt ilyen ájulós,egyik pillanatról a másikra összeesett.Kellemetlen,de pár hét alatt elmúlik.Egyszer-kétszer én is úgy éreztem,mindjárt összeesek,alig kaptam levegőt,szédültem,gyenge voltam,stb,de pár perc után jobb szokott lenni,főleg ha le tudsz ülni vagy feküdni ilyenkor.Hányni meg szinte végighánytam a 13. hétig,aztán elmúlt.Szóval szerintem nem izgulj,de azért beszélj a dokiddal.Szerintem meg fog nyugtatni.Gratula a picihez!:)
26 hetes kismami
2008. ápr. 2. 20:09
2/8 anonim válasza:
Szia, nálam ugyan ez volt. Az elején kétszer is elájultam.Iszonyú hányingerem volt és sokat hánytam is.Már kezd jobb lenni, de még néha most is úgy érzem mindjárt össze esek. Nekem sajnos a B6 nem segített. A babával minden rendben. 16 hetes kismami
2008. ápr. 2. 20:13
3/8 A kérdező kommentje:
Édesek vagytok.:)Köszönöm.A dokim mindig úgy siet...
A baj az, hogy így nem nagyon tudok dolgozni.Mégse rókázhatom le az ügyfelet.:)
2008. ápr. 2. 20:22
4/8 anonim válasza:
Lehet, hogy extra alacsony lett a vérnyomásod, ihatsz napi 2 kávét (hidegen nincs szaga!), vagy fekete teát. Hányinger sajnos lassan múlik, én az első 3 hónapban rendszeresen fogyok 5-6 kilót, annyira rosszul tudok lenni, kb 12. héten kezd múlni fokozatosan... kitartás!!!
2008. ápr. 3. 07:20
5/8 anonim válasza:
Szia! A 7. héttől a 12-ig ugyanígy voltam. 5 hétre betegállományba mentem. Én sem tudtam volna dolgozni. Beszélj a dokiddal, bár engem a háziorvos vett táppénzre. Sztem te is elmehetsz a házidokidhoz.
Utána még hánytam néha, mostanra múlt el teljesen. KItartás nemsokára felhőtlen lesz a boldogság, és menni fog a meló is:-))
17 hetes kismama
2008. ápr. 3. 08:02
6/8 anonim válasza:
Szerintem is kitartás,én is rosszul birtam az első 3 honapot,már sirtam is,mindenem fájt,rossz kedvü voltam,stb.De a 13 hét után fokozatosan jobban lettem,most már örülni is tudok mindenek,még a szép napsütésnek is.Jo babavárást!!!16 hetes kismami
2008. ápr. 3. 09:08
7/8 anonim válasza:
Én 10,5 hetes vagyok, de sajna már a 6. hét óta pocsékul vagyok, nagyon erős hányinger egész nap, hébe-hóba hányás is van sajnos, nagyon erős fáradékonyság. Ájulás még nem volt, de a tüneteid tök normálisak, tudom, gáz, főleg annak, aki dolgozik, én is ügyfelezek egy bankban és néha nagyon kellemetlen az émelygés, de majd elmúlik, legalábbis ebben reménykedek :) Kitartást!
2008. ápr. 3. 10:41
8/8 A kérdező kommentje:
Mindenkinek nagyon köszönöm.Már attól jobban érzem magam, hogy nem vagyok egyedül.:)Minden jót nektek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!