Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Vérzik az aranyerem. Nagy baj...

Vérzik az aranyerem. Nagy baj van? 38 hetes kismama vagyok

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az elmúlt 4-5 napban napi 5-6x kell nagy wc-re mennem. Valószínűleg a sok dinnyétől és cseresznyétől. (Már elnézést a részletességért, de lágy székletről van szó.) Ennek ellenére tegnap óta valószínűleg kijöhetett az aranyerem és vérzik is minden wc-zésnél. Ha pisilni megyek akkor is megszoktam ott is törölni és ilyenkor csak picit látszik, de nagy wc után elég erősen véres. Fájni csak ekkor szokott, meg viszketni egy picit. 10 perc múlva már nem is érzem. Normális ez? Mivel kenhetem be? (Jelenleg gyógyszertári popsikrémmel kentem be és nedves wc-papírt is használok, ez lehűsíti picit.)

Nagyon kellemetlen érzés, éppen 2-3 hete kiabáltam el, hogy nekem nincs gondom az aranyeremmel. Erre tessék... :o(

38 hetes kismami

2009. máj. 27. 18:52
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Próbáld ki a Varázsdió krémet, nekem egyedül ez segített. Kismamák is használhatják. Gyógyszertárban kapható. Én is nedves törlőkendőt használtam, ezt vittem a kórházba is. Jobbulást!
2009. máj. 27. 18:54
 2/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát az aranyér minde´g probléma.Majd említsd meg az orvosodnak is ..Vannak kúpok krémek amik segíthetnek.Nekem a weledatól van kúp.Az használt 3 nap alatt rendbe jött.
2009. máj. 27. 18:55
 3/3 anonim ***** válasza:
Aloe Vera Gelly napjában minimum 3-5 alkalommal bekenve pár nap alatt helyretesz, vagy Aloe Lips (csak jelöld meg, hogy utána ne kend a szádra). Előbbi jó később sebekre, gátsebre, égésre, császár után, utóbbi meg olcsóbb.
2009. máj. 27. 19:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!