Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Aranyerem lenne? Vagy valami más?

Aranyerem lenne? Vagy valami más?

Figyelt kérdés

Nagywc-n voltam,viszont szorulásom volt,mint mostanában mindig(pedig sok joghurtot kefirt, kamillateát iszom)és utána vérzett,aztán 2óra múlva pisiltem és véres lett a Wc papír.először megijedtem hogy a hüvelyemből jött,de nem szerencsére...volt egypár csepp vér és elmúlt..fájni nem fáj.Mi lehet ez és mit tehetek?remélem nem aranyér!!!:S

15hkm

2011. márc. 22. 19:11
 1/4 anonim ***** válasza:
Nekem is ilyen volt és aranyér sajna!:(Még annyi hogy nekem a hüvelyem és a végbelem között vérzet icipicit!Ha már nagyon nehéz vécézni nem szabad erőlködni én glicerin kúpot használok
2011. márc. 22. 19:25
 2/4 anonim ***** válasza:

Nekem is szokott vérezni a két "pont" között egy nagyon picit, ha jobban megerőltetem...de nekem nincs aranyerem...nem tudom mit kezdeni vele, meg nem ijeszt..mert 2 csepp és csak a papíron nagyvécé után..

üdv 26 hetes km.

2011. márc. 22. 20:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha csak aranyered van, szerencsés van. Lehet sokkal rosszabb is.
2011. márc. 22. 20:52
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2011. márc. 23. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!