Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Elég az, ha csak a doki...

Elég az, ha csak a doki magánrendelésére járok?

Figyelt kérdés
25 hetes kismama vagyok,és csak 24 hetesen fogadtam orvost,mert problémám volt,kórházba kellett feküdnöm.Az a baj,hogy a doki csak a magánrendeléseire tudott vállalni,a szülésre már nem,mert azzal indokolta,sok a betege,és előbb kellett volna szólnom neki legalább 12 héttel.Ettől függetlenül normálisan megfog vizsgálni,ha járok a magánrendeléseire?Kérdezzek rá mégegyszer a vizsgálatok alkalmával,hogy elvállalja-e a szülést is?
2009. máj. 27. 18:48
 1/6 anonim ***** válasza:
Én biztos,h nem mennék hozzá...lehet,h normális,de pont akkor nem lesz melletted senki,amikor a legnagyobb szükséged lesz rá...addigra viszont a doki zsebét már jól megtömted.Ha dokit nem is fogadsz,nézz körül szülésznő ügyben.Hidd el,megéri.
2009. máj. 27. 18:51
 2/6 anonim ***** válasza:
Szerintem inkább csak szülésznőt fogadj. Ő biztos melletted lesz végig, egy doki kb semmi nem csinál, arra meg jó az ügyeletes is. Tisztelet a kivételnek.
2009. máj. 27. 18:53
 3/6 A kérdező kommentje:
Szülésznőt hogy kell fogadni?Hol tudok vele találkozni?Ez az első terhességem.
2009. máj. 27. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
Első vok.Abban a khzban,ahol szülni fogsz.Pl.a Bp.-i Szt.Istvánban lehet szülésznőt fogadni.Esetleg kérdezd meg itt(a szülés témakörben)írd meg,h melyik khz,és h ott van-e rá mód?De a khzban is tudsz érdeklődni az ott lévő kismamáktól.
2009. máj. 27. 20:08
 5/6 A kérdező kommentje:
Köszi szépen.Gyöngyösön fogok szülni a bugát Pál kórházban.
2009. máj. 27. 20:14
 6/6 anonim ***** válasza:
A 20.08-as vok.Esetleg nézd meg a neten,h van e honlapja a khznak,ott is sok információhoz juthatsz.De sztem a legjobb,ha bemész,és ott érdeklődsz!Minden jót.
2009. máj. 27. 20:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!