Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van olyan akinél 31 hetesen...

Van olyan akinél 31 hetesen kezdték az nst. -t?

Figyelt kérdés

Fogadott orvosom van.Azt mondta uh-n hogy egy "vonalnyival" kevesebb a magzatvíz nem kell aggódnom emiatt.Akkor lehet hogy csak óvatos?

30hkm

2012. jan. 20. 18:54
 1/7 anonim ***** válasza:
a magánrendelésen fizetősen csinálják az NST-t? vagy a kórházba/sztk-ba küld? ha az első, akkor van egy tippem...
2012. jan. 20. 19:10
 2/7 A kérdező kommentje:
Nem az nst.-t nem ő csinálja.Ez egy kicsit fura tudom.Terhesgondozásra is az sztk.-ba hív.Ultrahangos orvos és uh.-ra szokott időpontra hívni.Pénzt is annyit adok amennyit gondolok.A magánrendelésére csak egyszer hívott amikor vizsgált.
2012. jan. 20. 19:15
 3/7 anonim ***** válasza:
Szerintem csak óvatos...
2012. jan. 20. 19:52
 4/7 anonim ***** válasza:

Nekem a 28 héttől csináltak NST-t és UH, hetente.

A 32 héttől heti 2 NST, 1 UH és labor+vizeletvizsgálatra hívott az orvos.

De nekem a méhszájam nyitva volt, és a vérnyomásom is magas volt, Dopegyt-et kaptam, előbb 2*1, aztán 3*1, 2*2 és végül 3*2 kaptam. A 37 hét elején viszont a vérnyomásom kiugrott, 3 nap alatt bevizesedtem és meg is indították a szülést. 3 kg és 52 cm született a lányom. Ezt tippelték uh-n is.

2012. jan. 20. 20:24
 5/7 anonim ***** válasza:
nekem 34héttől kellett járni, mert nagyon feltekerte a köldökzsinórt a baba, és uh-val is nézte a dokim hetente. Mire letekeredett már eleve hetente kellett járnom.
2012. jan. 20. 21:22
 6/7 anonim ***** válasza:
32. héttől jártam, mert nagy volt a babám, és faros. Hát nem is fordult meg, így császár lett a vége. A fiatalúr pedig 4790g-mal született.
2012. jan. 21. 10:42
 7/7 A kérdező kommentje:

3.válaszoló rossz lehetett átélni amiken keresztül mentél :S biztos sokat idegeskedtél!Minden elismerésem!Gratula a kicsihez:)

Mindenkinek köszi a választ:))

2012. jan. 21. 14:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!