Kismamák, Ti mit szóltok ahhoz, hogy a fizetésünk felét befizetjük az államnak, és amikor teherbe esünk magán orvost kell fizetnünk alkalmanként 6-10 ezer Ft-ot, hogy ember számba vegyenek?
Mert a kórházban talán még belénk is rúgnak, hogy Te marha, hagyjál már minket békén, Én nem vagyok senki, azért mert babát várok... Életem legnagyobb álmát.. Na mindegy...
Tegnap voltam utoljára a magán dokimnál (8ezer/alkalom) 34 hetesen és azt mondta, hogy az alkalmankéti összeg 10-szeresét kéri, ha azt szeretném, hogy ott legyen a szülésnél. A legfelháborítóbb ez volt: "Ha nem tudják kifizetni ezt az összeget akkor felejtsük el egymást!"
Úgyhogy mivel mi nem tudjuk kifizetni, már csak a kórházba fogok menni 36. héttől NST-re. Innentől kezdve a doki szerint fel is fordulhatok!!!
Mit szóltok Ti ehhez?
Én is magánhoz járok, a terghesgondokzás 8 ezer alkalmanként. Nincs 4D, vérvétel meg ilyesmi. A kötelező vizsgálatok miatt, mint a tarkóredő mérés, afp, 19 heti ultrahang mind a Jánosba mentem.
Épp elég összeget fizettem már ki eddig és én nem fogadom fel a dokit. Itt is olvastam többektől, hogy a dokira igazából semmi szükség nem volt, a szülésznő végezte a munkát, legutóbb szült barátnőmet megkérdeztem erről és ő is ezt mondta. Ezek után én minek fizessek ki 80 ezret a dokimnak, ha még csak nem is ő vezeti le a szülést???
Nem vagyok smucig, nem sajnálom a dokitól azt a havi 8 ezret, de a 80 ezerrel úgy vagyok, hogy a manóra költöm.
Én azt gondolom, hogy az orvosokat valahol a betegek rontották el, tették kapzsivá.Mert ugye sokat pénzért akartak egészséget maguknak, és hatalmas összegeket adtak egy egy műtét, vagy szülés után.És hát a dokik szépen rá is szoktak, és pofátlanok lettek.
Én nem adnám a 10*sét, nem is tudom milyen "elmélet" alapján jött ki ez a "10*res" akármi.Ritka nagy hülyeség.Max. 30000at, bár így is havonta otthagyok nála 9000 forintot, azért a röpke 15-20 percért.
De miután volt már két vetélésem, és tudom milyen az amikor rád sem néznek az orvosok mondjuk egy hétig a kórházban, szóval inkább fizetek.Bár ne kéne.Az a gyerek megszületik akkor is, csak nem mindegy hogy hogy bánnak az emberrel, fel tehetsz e kérdést neki, vagy elzavar, mert a futószalag megy tovább, és ideges, ingerült a doki.Na magánrendelésen legalább nincs futószalag.
Helló mindenki!
Nekem is van fogadott orvosom,nemtudom hogy azt szokták e magánnak hivni?!Ő is megmondta a tarifát ami 105e forint,de nekem már az égatta világon semmiért nem kell fizetnem.Se vizsgálatokért se vérvételért semmiért.3*3500,és a harmadikat majd csak a szülés után kéri el.Szerintem ez korrekt.4D meg ilyenek nekem sem csinált,de sima UHja van és mindig is csinál akárhányszor megyek.Én azt gondolom hogy kifogtam ezt az orvost.Ja és a vérvételeket meg a kötelező uh.-kat nekem is kórházban kell csináltatnom ő általa.
Szörnyű hogy egyes orvosok milyenek.Amúgy az előző dokim nekem is ilyen volt,azért mentem a mostanihoz.
16 hetes km.
Az egész terhesség idejére és a szülésre összesen 105ezer az korrekt. Szerencséd van!
További szép babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!