Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Fejfájásra nincsen valami jó...

Fejfájásra nincsen valami jó ötlet?

Figyelt kérdés
Három napja fáj a fejem és akármit csinálok nem múlik. 11. héten vagyok, így gyógyszert nem akarok bevenni,bár úgy tudom egy algopyrin nem tilos (igaz tapasztalatból tudom, hogy ez nekem még soha nem segített, fejfájós vagyok sajnos eléggé). Homeos bogyókkal próbálkoztam, de eddig nincsen eredmény.Ti mit csináltok, ha fáj a fejetek?
2009. máj. 27. 15:08
 1/7 anonim ***** válasza:

Nem akarok hülyeséget írni, az első trim-ben panadolt vehetsz be, az jó lesz fejfájásra is. Én is migrénes vagyok és csak gyógyszer segít. Mindent próbáltam már, az alvástól a borogatásig és a homeós bogyókig mindent de semmi nem segített. Ha nagyon fáj az algopyrin is csak annyit segít hogy nem fáj annyira.

Kitartás! De felhívhatod a dokidat hogy mit ajánl. Én is megkérdeztem.

21 hetes kismami.

2009. máj. 27. 15:15
 2/7 A kérdező kommentje:
Valahol én is olvastam a Panadolt... Az orvost sajnos nem tudom elérni a héten, éppen beteg és nem rendel. Remélem a jövő heti rendelésén már nem lesz aktuális a kérdés:)
2009. máj. 27. 15:27
 3/7 anonim ***** válasza:
A Paramax fájdalomcsillapítót lehet terhesség/szoptatás ideje alatt is szedni és nagyon jó.Vény nélkül kapható a gyógyszertárban.
2009. máj. 27. 15:27
 4/7 anonim ***** válasza:

Első vagyok. Amit az előttem lévő válaszoló írt szerintem az is paracetamol tartalmú. Tehát vehetsz olyat is.

Ha a dokid nem lehet elérni, próbáld meg a védőnőd, biztos ő is tud segíteni!

Jobbulást kívánok!

2009. máj. 27. 15:31
 5/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítséget Lányok!
2009. máj. 27. 15:49
 6/7 anonim ***** válasza:
A fejfájásra a legjobb a koffein, a kórházban is azt adják tablettában. Erre gondoltam a múltkor, amikor már 2. napja migrénszerűen fájt a fejem. Megittam 3 deci kólát, és félóra múlva mintha elfújták volna a fájdalmat. Próbáld ki, hátha neked is beválik! Minden jót!
2009. máj. 27. 16:38
 7/7 A kérdező kommentje:

Ebben lehet valami, mert a reggeli kávé után mindig jobb egy kicsit. Kólát+ napközben kávét nem szoktam inni, mert annyira megpörget, hogy egész éjjel csicsergek a párom nagy örömére:)

Azért kipróbálom vmikor délelőtt, abból nagy baj nem lehet. Köszönöm!

2009. máj. 27. 17:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!