4 hetesen nem láttak UH-n semmit, ez normális? Nagyon parázok!
Hát tudom én, tapasztalat! :))
(Tudod, a legelején mindentől paráztam... Egyszer egy uh utána, amin a doki annyit mondott, hogy 8 hetesen már akár mozoghatna is a babó az uh-n, a miénk meg nem mozgott, hazafelé majdnem sírógörcsöt kaptam, leültem a net elé és minden sz.rt végignéztem /már bocsánat/. A férjem próbált nyugtatni, hogy nincs semmi baj, minden oké, de konkrétan hisztizni kezdtem. Erre fogta a nagy nőgyógyászat könyvét (ő is orvos) és kikereste benne az erre vonatkozó részeket, amelyek -láss csodát- teljesen mást írtak, mint a netes rémségek. Utána higgadtan annyit mondott, hogy örül neki, hogy a netnek hiszek, és nem neki. Na, utána leálltam a parákkal nagyjából, mert teljesen igaza volt. Vagyis inkább csak őt faggattam ezek után. Jót nevetünk ezen azóta mindig...:))
Szóval, nyugi van, net off, pihenés, tea, jó könyv, és béke! :))
Elsőként is nyugodj meg, erőltess magadra türelmet és még egyszer ugyanennyi idő után menj vissza egy ultrahangra (8 hetesen bőven ráérsz). Bízd magad a természetre és bízz a pici magzatodban is.
Boldog babavárást kívánok neked.
33 h km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!