Szerintetek hogyan tudnám ezt megoldani?
Figyelt kérdés
20 éves vagyok. Nagyon szeretnék kisbabát szülni, de sajnos még nem lehet, mert most kezdtem el az egyetemet. Semilyen végzettségem sincs, csak érettségi és nem tudom milyen munkát tudnék így vállalni, hogy beleférjen egy kisbaba is. A párom is ugyanígy gondolkodik. Az egyetemet 5 év múlva fejezem be, de nem tudok addig várni.2012. jan. 18. 15:59
1/1 anonim válasza:
Egyszerre akarsz dolgozni, egyetemre járni és babát vállalni? Az nem lesz egyszerű.
Ha találsz valami munkát, ahol bejelentenek, és mellette levelezön csinálod az iskolát, talán egy-két év múlva bevállahatjátok, mert akkor kapnál gyedet, és ha lenne segítséged, levelezön be tudnád fejezni az iskolát.
De nagyon kell akarnotok mindkettötöknek.
Sok sikert hozzá!
11+5hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!