Duphastonos kismamák, és már anyukák, megerősítést szeretnék! Ugye segít a bogyó?
sziasztok,6 hetes vagyok,és elkezdtem maszatolgatni.semmi vér,csak barnás folyás,és kevés.3napja szedem a duphastont és 2 napja nincs pecsételés.ugye minden rendben fog alakulni a továbbiakban?
nagyon féltem a kicsikémet!!!
Szia.Az orvos nekem is 5 hetesen irta ki,azóta is szedem,de én a gorcseimre kaptam,meg persze mert hormonpótló hatású.Azóta még csak 2x voltam dokinál és azt mondta minden rendben és hogy folytassam a gyógyszert.Én is aggódtam az elején,de remekül vagyok.Te se aggódj,nem lesz semmi gond a kicsikédnek.Szép babavárást.
10 hetes kismami
Szia,
én is szedtem a Duphastont, napi 3*2-t az 5-12. hétig. Mellette szigorú fekvésre ítélt a doki. Most már 39 hetesek vagyunk, a kislányom szép nagy és minden rendben van vele. Már csak meg kell születnie:)
Szóval ne aggódj! tartsd be az utasításokat és nem lesz baj!
Szia! Az elején én is találkoztam egyszer egy barna folttal, szedtem a Duphastont a 12. hétig, és most 3 hónapos a fiam! :-)
A legjobbakat!
Szia!
Persze,hogy segít a gyógyszer,nem lesz semmi baj,minden rendben lesz veletek.Én 6hetesen kaptam a Duphastont és 13 hetes koromig folyamatosan szedtem.Néhány napig találtam "barna nyomokat" pisilés után a wc papíron,de a gyógyszer hatására elmúlt.Pihenj amennyit csak tudsz.Minden jót kívánok,boldog babavárást.
29 hetes
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!