Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Duphastonos kismamák, és már...

Duphastonos kismamák, és már anyukák, megerősítést szeretnék! Ugye segít a bogyó?

Figyelt kérdés

sziasztok,6 hetes vagyok,és elkezdtem maszatolgatni.semmi vér,csak barnás folyás,és kevés.3napja szedem a duphastont és 2 napja nincs pecsételés.ugye minden rendben fog alakulni a továbbiakban?

nagyon féltem a kicsikémet!!!

2009. máj. 27. 08:54
 1/6 anonim ***** válasza:

Szia.Az orvos nekem is 5 hetesen irta ki,azóta is szedem,de én a gorcseimre kaptam,meg persze mert hormonpótló hatású.Azóta még csak 2x voltam dokinál és azt mondta minden rendben és hogy folytassam a gyógyszert.Én is aggódtam az elején,de remekül vagyok.Te se aggódj,nem lesz semmi gond a kicsikédnek.Szép babavárást.

10 hetes kismami

2009. máj. 27. 09:31
 2/6 anonim ***** válasza:

Szia,

én is szedtem a Duphastont, napi 3*2-t az 5-12. hétig. Mellette szigorú fekvésre ítélt a doki. Most már 39 hetesek vagyunk, a kislányom szép nagy és minden rendben van vele. Már csak meg kell születnie:)

Szóval ne aggódj! tartsd be az utasításokat és nem lesz baj!

2009. máj. 27. 09:32
 3/6 A kérdező kommentje:
köszönöm csajok!!!annyira el anyátlanodtam....nagyon féltem őt!!!
2009. máj. 27. 09:39
 4/6 anonim ***** válasza:

Szia! Az elején én is találkoztam egyszer egy barna folttal, szedtem a Duphastont a 12. hétig, és most 3 hónapos a fiam! :-)

A legjobbakat!

2009. máj. 27. 09:47
 5/6 anonim ***** válasza:
Szia.Az első terhességemnél mikor elkezdetem barnázni, sajna nem segített, de most már az 5. héttől szedem, megelőzésképp, és most vagyok 26 hetes.Szóval igen, segíthet ha időben elkezdted.Sok szerencsét nektek.
2009. máj. 27. 10:27
 6/6 anonim ***** válasza:

Szia!

Persze,hogy segít a gyógyszer,nem lesz semmi baj,minden rendben lesz veletek.Én 6hetesen kaptam a Duphastont és 13 hetes koromig folyamatosan szedtem.Néhány napig találtam "barna nyomokat" pisilés után a wc papíron,de a gyógyszer hatására elmúlt.Pihenj amennyit csak tudsz.Minden jót kívánok,boldog babavárást.

29 hetes

2009. máj. 27. 15:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!