Adnátok egy kis megerősítést, hogy a hasfájás egy idő után ugye elmúlik?
Persze, hogy elmúlik.
Nálunk szinte napra pontosan 3 hónapig tartott. Igaz a tejem is akkor fogyott el sajnos.
Addig nagyon gyakori volt, hogy 3-4 órán át képes volt egyhuzamban sírni. :(
Kitartás!
Elmúlik, persze :)
Mi /már nem tudom a szirup nevét, amit adtunk Neki kajci előtt/ de két hét alatt elnőtte.
szia
az én fiamnak sajnos semmi nem segített, minden próbáltunk gyógyszer homeopátia, angol víz stb...
4 hónapos elmúlt lassan el múlt a hasfájás, napról napra jobb volt kevesebb sírás...
aztán jött a foga....
most 8 hós még nem bújt ki, de egész nap nyafog kézben akar lenni...
nem elkeseríteni akartalak csak én így jártam.......
viszont a nagy fiamnál a Gripe Water nagyon sokat segített, 1 üveg elég is volt neki...
próbáld ki
:)
7 hetes
espumisan, infacol, brit vízet próbáltuk. néha segítenek de legtöbbször nem :(
köszi
Biztos,hogy a hasa fáj???Sok baba a fáradságnál,álmosságnál ugyanazokat a tüneteket produkálja mint a hasfájásnál!
Ha mégis hasfájásra gondolsz és a fent felsorolt szerek nem használnak akkor próbálkozhatsz még homeos bogyokkal:www.homeopatia.info.hu
mi gyógyszertári papaverines oldatot használtunk. doki felírja receptre.
lehet benne nyugtató (kevés)... szokás azzal ijesztgetni, hogy hozzászokik a gyerkőc... nem fog.. nem kell 6 üveggel legurítani, és lehet kérni nyugtató nélkül is... beszélj a gyerekorvossal.
1. voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!