Az fontos, hogy milyen márkáju cumit és cumis üveget
használunk majd?
Figyelt kérdés
Még ezeket nem vettem megmert tanácstalan vagyok, segitenétek? 32 hetes kismami.
2012. jan. 18. 11:55
1/7 anonim válasza:
Érdemes valamelyik márkát kiválasztani a sok gagyi helyett, ugyanis ezek úgy vannak kialakítva, hogy a növekvő fogsornak a legjobb legyen. Nem véletlenül vannak állkapocshoz igazodó, vagy éppen fogszabályozós cumik. Kísérletezhetsz, mert nem biztos, hogy a gyerek egyből el fogja fogadni. Cumisüvegből a legjobb, ha Aventet vagy MAM-ot veszel. Én mindkettőt használtam, az Avent annyiből jobb, hogy annak a cumija hegyes és ez hasonlít a legjobban a mellre. A cumink szintén MAM kezdetben Avent volt.
2012. jan. 18. 11:58
2/7 anonim válasza:
Nem fontos. Amelyiket adod, ahhoz szokik hozzá. A lényeg, hogy jó luka legyen. Cumiból érdemes olcsót venni, elhagyásnál nem nagy kiadás pótolni. Mi üvegből is olcsót vettünk. (nem biztos, h fog kelleni, de nem árt, ha van)
2012. jan. 18. 11:59
3/7 anonim válasza:
Cumisüvegből nekem a Tommee Tippee anti colic a favorit. Szerintem olyat vegyél amin látod az "anti colic" feliratot, így nagy valószínűséggel nem lesz a cumisüvegtől hasfájós.
Cumiból van legalább 4 fajta, de a nyerő a latexes Nuk.
2012. jan. 18. 11:59
4/7 anonim válasza:
Cumisüvegböl tényleg érdemes hasfájás elleneit, ezen lassaban megy a cucc, kevesebb a levegö stb...
cumiból érdemes egyenes anya cicre hasonlítot venni, mert hát még is inkább olyan legyen a gyerek szájába.(szerintem)
rengeteg anyától hallottam hogy a gyerek leharapta vagy maga a gumi elernyedt és féléves 1 éves baba szájába maradt a cumi.
én márkás cumi híve vagyok. mondjuk úgy hogy aventet szeretem. ennek egyenes a cumi része mindenhol. a cumisüvegböl nehezebben szívja mint a ciciböl, így küzdenie kell a cumisüvegen is.
de ezt neked kell kitapasztalnod.
2012. jan. 18. 12:07
5/7 anonim válasza:
szerintem a márka nem fontos
az a fontos, hogy ha egy márkára/fajtára rászokik, akkor következetesen mindig abból vedd a következő méretet, mert azt a formát fogja megszokni és a későbbiekben elfogadni
a babám tápszeres volt, etetőcuminak egy no name-t használtunk, imádta, amíg meg nem tanult inni csőrösből, csak az kellett neki; játszócumiból pedig a Nuk a favorit, a hiper-szuper-csudi MAM-ost le se sz@rta (bocsi) ;-)
2012. jan. 18. 13:17
6/7 anonim válasza:
Nekem a mam cuccok váltak be. Először volt aventes cumisüvege, mamos cumija és aztán a cumisüvege is mamos volt, én azért szeretem, mert mikróban önsterilizáló is a cumisüveg. le is lehet csavarni az alját, nem kell cumisüvegmosó sem. A cumik közül pedig nézd meg melyiket tudnád elviselni a gyerek szájában és arra szokasd rá. Az első cumiját nem én vettem, pedig fogszabályozósat akartam, de mivel a másik fajta lett először a szájába téve a fogszabályozóstól öklendezik. Úgyhogy azok kilőve. Szóval nézzél szét mielőtt elmész szülni és úgy jársz, mint én. Jah az aventes meg a mamos cumik sziinte egyformák, nekünk mindkettőből van.
2012. jan. 18. 13:25
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokt!
Na ezért kérdeztem meg töletek mert nekem semmi tapasztalatom nincsen még ilyen téren.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!