Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Az fontos, hogy milyen márkáju...

Az fontos, hogy milyen márkáju cumit és cumis üveget használunk majd?

Figyelt kérdés
Még ezeket nem vettem megmert tanácstalan vagyok, segitenétek? 32 hetes kismami.
2012. jan. 18. 11:55
 1/7 anonim ***** válasza:
Érdemes valamelyik márkát kiválasztani a sok gagyi helyett, ugyanis ezek úgy vannak kialakítva, hogy a növekvő fogsornak a legjobb legyen. Nem véletlenül vannak állkapocshoz igazodó, vagy éppen fogszabályozós cumik. Kísérletezhetsz, mert nem biztos, hogy a gyerek egyből el fogja fogadni. Cumisüvegből a legjobb, ha Aventet vagy MAM-ot veszel. Én mindkettőt használtam, az Avent annyiből jobb, hogy annak a cumija hegyes és ez hasonlít a legjobban a mellre. A cumink szintén MAM kezdetben Avent volt.
2012. jan. 18. 11:58
 2/7 anonim ***** válasza:
Nem fontos. Amelyiket adod, ahhoz szokik hozzá. A lényeg, hogy jó luka legyen. Cumiból érdemes olcsót venni, elhagyásnál nem nagy kiadás pótolni. Mi üvegből is olcsót vettünk. (nem biztos, h fog kelleni, de nem árt, ha van)
2012. jan. 18. 11:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Cumisüvegből nekem a Tommee Tippee anti colic a favorit. Szerintem olyat vegyél amin látod az "anti colic" feliratot, így nagy valószínűséggel nem lesz a cumisüvegtől hasfájós.

Cumiból van legalább 4 fajta, de a nyerő a latexes Nuk.

2012. jan. 18. 11:59
 4/7 anonim ***** válasza:

Cumisüvegböl tényleg érdemes hasfájás elleneit, ezen lassaban megy a cucc, kevesebb a levegö stb...

cumiból érdemes egyenes anya cicre hasonlítot venni, mert hát még is inkább olyan legyen a gyerek szájába.(szerintem)

rengeteg anyától hallottam hogy a gyerek leharapta vagy maga a gumi elernyedt és féléves 1 éves baba szájába maradt a cumi.

én márkás cumi híve vagyok. mondjuk úgy hogy aventet szeretem. ennek egyenes a cumi része mindenhol. a cumisüvegböl nehezebben szívja mint a ciciböl, így küzdenie kell a cumisüvegen is.

de ezt neked kell kitapasztalnod.

2012. jan. 18. 12:07
 5/7 anonim ***** válasza:

szerintem a márka nem fontos

az a fontos, hogy ha egy márkára/fajtára rászokik, akkor következetesen mindig abból vedd a következő méretet, mert azt a formát fogja megszokni és a későbbiekben elfogadni

a babám tápszeres volt, etetőcuminak egy no name-t használtunk, imádta, amíg meg nem tanult inni csőrösből, csak az kellett neki; játszócumiból pedig a Nuk a favorit, a hiper-szuper-csudi MAM-ost le se sz@rta (bocsi) ;-)

2012. jan. 18. 13:17
 6/7 anonim ***** válasza:
Nekem a mam cuccok váltak be. Először volt aventes cumisüvege, mamos cumija és aztán a cumisüvege is mamos volt, én azért szeretem, mert mikróban önsterilizáló is a cumisüveg. le is lehet csavarni az alját, nem kell cumisüvegmosó sem. A cumik közül pedig nézd meg melyiket tudnád elviselni a gyerek szájában és arra szokasd rá. Az első cumiját nem én vettem, pedig fogszabályozósat akartam, de mivel a másik fajta lett először a szájába téve a fogszabályozóstól öklendezik. Úgyhogy azok kilőve. Szóval nézzél szét mielőtt elmész szülni és úgy jársz, mint én. Jah az aventes meg a mamos cumik sziinte egyformák, nekünk mindkettőből van.
2012. jan. 18. 13:25
 7/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokt!

Na ezért kérdeztem meg töletek mert nekem semmi tapasztalatom nincsen még ilyen téren.

2012. jan. 18. 19:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!