Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Mennyi az Önkormányzattól...

Mennyi az Önkormányzattól kérhető születési támogatás a 4. kerületben jelenleg?

Figyelt kérdés
2012. jan. 17. 11:29
 1/5 anonim ***** válasza:
Ha a szülés után járó egyszeri anyasági segélyre gondolsz, az 65.000 Ft, és mindenhol ugyanannyi. Ha nem erre gondoltál, akkor bocs.
2012. jan. 17. 11:33
 2/5 A kérdező kommentje:
Szia. Nem erre gondoltam. Van egy egyszeri születés utáni támogatás, ami adható, de nem kötelező. A kerületekben az Önkormányzattól lehet igényelni szülés után 60 napig. Pl a 11. ker-ben ez 80e Ft.
2012. jan. 17. 11:34
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Általában 30-90 nap között szokott lenni, ráadásul nem minden önkormányzatnál van ilyen. Hívd fel a védőnődet vagy az önkormányzatot!!

2012. jan. 17. 11:49
 4/5 anonim ***** válasza:
Újpesti vagyok, én 20.000 Ft-ot olvastam még év végén az újpest újságban, de csak átsiklottam felette, mert jövedelemtől függ. Mi már nem esünk bele.
2012. jan. 18. 13:46
 5/5 anonim ***** válasza:
Az is kaphat, akinek ideiglenes lakcíme van?
2012. jan. 18. 14:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!