Miért nem akarja az anyukám hogy 2 gyerekem legyen?
Figyelt kérdés
Még csak az elsőt várjuk, de a férjemmel mindig is arról volt szó hogy 2 gyerek legyen. Anyukám meg veszekszik ha megemlítem hogy majd egyszer szeretnénk másodikat is. Nagyon elszomorít amikor mondja. :(2012. jan. 17. 10:13
11/15 anonim válasza:
Szerintem picit jegeld majd a témát, ha megszülöd a babót, és látja anyud, hogy 29 évesen is lehet még bőőőőőven szépen, normálisan és könnyen szülni, meg mikor majd beleszeret az unokába, akkor nyugisabb lesz. :)
12/15 A kérdező kommentje:
Hát remélem meg fog nyugodni idővel. Nem szoktam neki szólni érte mert sajnos nagyon beteg. Csak így magamban tartom.
2012. jan. 17. 11:28
13/15 anonim válasza:
Szerintem, az a fontos, hogy ti szeressétek a gyermeket, és ha kettőt szeretnétek, akkor ne az gátoljon abban, hogy a mama mit mond! Nem neki kell felnevelnie, eltartania titeket gondolom, így innentől szerintem sok bele szólása nincs!
14/15 anonim válasza:
Nálam sem örült anyukám, hogy bevállaltuk a másodikat. De ezt nem ő fogja eldönteni. 28 évesen szültem az elsőt, most vagyok 30, júniusban jön a tesó.
Én is gondolkoztam hogy miért nem tetszik neki a dolog, talán az, hogy sokat kell vigyázni rá, vagy hogy én is itthon vagyok...
Mondjuk mi nagyszülőkkel lakunk, de remélhetőleg már nem sokáig.
Ha veszekszik veled, akkor inkább ne hozd szóba, ugyis van még gondolom pár év, mire aktuális lesz. Jobb a békesség.
15/15 A kérdező kommentje:
Nem szoktam szóba hozni. Ma is ő hozta fel a dolgot.
2012. jan. 17. 14:33
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!