Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Van meg eselyem arra hogy...

Van meg eselyem arra hogy kihordjak egy babat a terhesseg vegeig?

Figyelt kérdés
2005be volt egy vetelesm 17 hetesn,2008ban szuletett egy kisfiunk es most 2011-ben megint volt egy vetelem 19 hetesen(repultunk)a doki szerint ez nagy baj volt es amiatt tortent...De vegulis azt mondta h.nagyon-nagyon gyenge a mehszajam es ezrt nyilik ki ilyen konnyen,mint az elso vetelesnel es most a 3-ik nal,azt mondta h.nagyon nagy szerncem volt hogy a 2ik tehessegem sikerul kihordani 39 hetig.szovaé nagyo elvette a kedvem ,hogy ennyire gyenge a mehszaj es stb.semmi joval nem biztatott...
2012. jan. 17. 00:38
 1/4 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy ilyen esetekben szokták alkalmazni a méhszáj összevarrást. Összeöltik a méhszájadat a terhesség elején, és amikor már megszülethet a baba kiszedik a varratokat. De nem vagyok benne biztos. Esetleg kérdezz rá a dokidnál.
2012. jan. 17. 05:15
 2/4 anonim ***** válasza:

Valóban végeznek méhnyak összevarrást ilyen esetekben.

Neked csak gyenge a méhnyakad, emiatt kinyílik idő előtt, lehet akár 10 gyereked is ha keresel egy jó orvost aki időben megcsinálja neked ezt az apró műtétet amikor már terhes vagy. A mostanit én lecserélném, és nem repülnék.

2012. jan. 17. 08:44
 3/4 anonim ***** válasza:

Azonnal válts orvost.

Nekem is volt vetélésem és az utána lévő terhességemnél sokkal többször kellett UH-ra mennem, gyakorlatilag hetente. Az orvosom a legtöbb vizsgálatra elkísér, vagy legalábbis odaszól telefonon, hogy az Ő "betege" vagyok. Nálunk nem méhszájprobléma volt egyébként, így nekem a méhszájam zárva volt és műtéti úton kellett befejezni a terhességet.

Az első babával pedig a szülés előtti nap nyílt ki, 40 hetesen szültem.

De én is úgy tudom, hogy ezt meg lehet oldani, hogy összevarrják. Ha úgy van, akkor pedig kórházi megfigyelésre befektetnek.

2012. jan. 17. 12:19
 4/4 A kérdező kommentje:
koszonom a valaszokat,amugy lehet tuloz az orvosom ,meg hat csak ijjesztgetni tud,mert hat azt mondta h. a 2ik tehessegt csak azert sikerult kihuznom 39 hetig mert csak szerencsem volt,igaz sokat pihentem de mindent megcsinalatm amit kell(fozes ,takaritas)stb.nem nala szultem.
2012. jan. 17. 22:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!