Cukros Kismamik! Nektek is magasabb a reggeli előtt és reggeli után a vércukor szintetek? Délben meg este már tökéletes nekem.
Mondtam már, az inzulin termelés a bioritmusunkhoz igazodik.
Valami miatt reggel kevesebb termelődik.
Először szerintem gyógyszert fognak adni, utána inzulint.
Sajnos folyamatosan nő az inzulin igény, és folyamatosan nő a lepény hormontermelése is, ami ellenünk dolgozik, szóval nemlesz javulás, ne is várd.
A diéta egy ideig tudja csak kordában tartani.
Kevesebbet sem szabad enni az előírtnál!
Ez érdekes. Nekem a cukorterhelésem brutális lett 10,4. Most meg teljesen jó értékeket mérek, a diétát is abbahagytam, csak nem eszem minden nap csokit vagy egyéb édességet. És én étkezés után is teljesen jókat mérek. Ma reggel pl az éhgyomorra mért az 4,7 lett.
Valaki kérdezte, hogy nem esik-e le a cukrom. A diétával padlót fogott a cukrom, haza is kellett jönnöm a munkahelyemről. 3,8-at mértem étkezés (tízórai) után egy órával. Komolyan rosszabb volt, mint hogy napi 3-4 szer eszem, de rendesen, nem számolgatok már szénhidrátokat, csak úgy "sacc/kb.". Meg arra figyelek, hogy lehetőleg reggel tejterméket ne egyek, mert az volt, hogy tényleg felnyomta a cukromat.
A stevia-t és a nyírfacukrot Herbáriában vagy bioboltban lehet kapni. Én nem vettem még, tényleg horror ára van. Valószínűleg nem is veszek, mert kizárólag a fekete teákat iszom cukorral, most viszont citromot teszek bele és úgy nem is kell cukor. Kólával, kávéval nem élek.
Figyi, inkább inzulin, mint károsodjatok mind a ketten!
Veszélyes dolog ez.
Amikor nekem hasamba kellett adni a vérhígítókat, akkor megkértem férjemet, ő csinálja, mert féltem a tűtől, most meg napi négyszer szurkálom magam.
A gyerekért mindent megteszek, de szerintem te is :)
Szóval ügyes legyél, meg minden :)
Majd írd meg mi lesz!
9-10-es cukroknál ha rendszeres, akkor már adják az inzulint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!