A 16 hetes vérvétel eredménye?
Figyelt kérdés
Sziasztok, azt tudom, hogy az AFP eredményt a védőnőnek küldik ki, ő szól, én meg megyek érte. De: a hepatitisz, vércsoport, teljes vérkép eredmény mikor lesz kész? Hány nap múlva mehetek az eredményért a kórházba? Ma vették le a vért, fájt nagyon, és elfelejtettem utána megkérdezni az ápolónőt, hogy kb. hány napot kell várni, hogy mehessek. Előre is köszi a választ.2012. jan. 16. 14:32
1/4 anonim válasza:
Nálunk így volt (nem biztos, hogy nálad is így lesz):
Hepatitist a védőnőhöz küldték, kb. 7-10 nap múlva. Teljes vérképért és vércsoportért én mentem, és 1 nap alatt kész volt.
2/4 anonim válasza:
Nekem mindent a védőnőhöz küldtek kb. 10 nap elteltével.
3/4 anonim válasza:
Nálunk aznap készen volt délután az eredmény. Nekem a laborba kellett menni érte.
4/4 anonim válasza:
Nálunk a védőnő kapta meg az összes eredményt. Igaz hogy a magánorvosom is ugyanabban a kórházban dolgozik és ő már másnap kinyomtatta nekem az eredményeket ( AFP és teljes vérkép lett készen másnapra ).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!