Érdemes orvoshoz mennem 5 hetesen, ha szerintem gond van? Fontos!
Figyelt kérdés
1 hete késik, és van több pozitív tesztem. Az elmaradt menstruáció idején elkezdtem barnázni, és elmentem orvoshoz, aki semmit sem látott, így nem kaptam semmit rá. Még mindig van barnás folyásom, de már nagyon halvány a színe, és mennyiségre sem sok, de aggaszt. Jövőhétre van időpontom a magándokimhoz, de gondoltam elmennék az sztk-ba ma, nézzenek meg újra. Van értelme elmennem, látnak már valamit, vagy várjak?2012. jan. 16. 13:29
11/16 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm mindenkinek a válaszát! Este mindenképp megírom, hogy mi volt. Közben beszéltem az sztk-val, csak időpontra fogadnak, kivéve, ha komoly gondom van. Megpróbálom bekönyörögni magam. Igazából simán várnék még én is, de ez az enyhe barnázás zavar, inkább nézzenek hülyének, csak gond ne legyen!
2012. jan. 16. 14:32
12/16 anonim válasza:
Szia. Feltétlen menj be,mert kell magzatmegtartó gyógyszer. Szurkolok,írj!
13/16 anonim válasza:
Szia!
Már csak a magad megnyugtatása érdekében is MENJ ORVOSHOZ!
Remélem, minden rendben lesz!
Szorítok!
14/16 A kérdező kommentje:
Sziasztok! Sikerült, egy kedves orvoshoz kerülnöm! Azt mondta semmi kórosat nem lát. Van egy éles szélű petezsákom benne 2mm-es szikhólyag. A vizsgálat során kóros váladékot nem tapasztalt, így nem is adott rá semmit, mivel szerinte felesleges, nem indokolja szerinte semmi. Engem megnyugtatott, jövő héten megnéz a magándokim is, és remélem már szívhang is lesz akkor! Nagyon köszönöm mindenki segítségét!
2012. jan. 16. 18:43
15/16 anonim válasza:
Akkor kezdhetsz örülni! Gratulálok, és azért próbálj meg pihenni, az biztosan nem árt meg!!! :)
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm, nagyon bizakodó vagyok, hogy jövőhéten már szívhang is lesz! Igyekszem pihenni, bár a 15 hós kisfiam mellett ez nem mindig megvalósítható :-)
2012. jan. 17. 11:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!